SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tespit Bitsin, Çaresine Bakılır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:05
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Muhalefet konuşuyor, biz ise iş ve hizmet yapıyoruz“ dedi. 

Beraberinde AKP yöneticileri ile birlikte Valilik yanı Atmalı Sokak’ta esnafları ziyaret eden Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, esnafların sorunlarını da dinledi.

Esnafların bazıları, Vilayet Parkı tadilatının biran önce tamamlanması için belediye ile görüşülmesini istediler.

Burada açıklama yapan Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, kayısı çiçeklerinin 18-19 Mart günleri dondan yanması nedeniyle üreticilerin mağduriyetinin giderilmesi için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “AK parti iktidarı döneminde tarım sigortası getirildi. Nasıl arabamızı ve evimizi sigortalıyorsak, ürünümüzü de sigortalatmamız gerekir. Ancak yaşanan don hadisesinin tespiti henüz bitmedi. Bitmeden feveran eden muhalefet konuşuyor, biz ise iş ve hizmet yapıyoruz. Bir tespit tamamlansın, ona göre bir hal çaresine bakılır. Tespit bitmeden bir şey diyemeyiz” ifadelerini kullandı.

“Kayısı çiçeği don kapsamında değildi. Bizim iktidar döneminde don kapsamına alındı. 2010 yılında dondan ciddi zarar gören çiftçimize, bizlerin talepleri ile Başbakanımızın onayladığı 94 milyon TL. çiftçimize mağduriyetleri için para ödendi, iadesiz şekilde para aktarıldı” diyen Şahin, her zaman üreticilerin yanında olduklarını vurguladı.

Esnafların Vilayet Parkı düzenleme çalışmalarının biran önce tamamlanması talepleriyle ilgili de konuşan Şahin, “Vilayet Parkı beklentileri var. AK Parti İl başkanlığım döneminde belediye meclisi karar alıp duvar yıkılarak yol genişletilecekti. Yargıya başvurulunca bugüne kaldı. Kısmen çalışmalar yapılan bu bölgede yine yargıya gidilerek engellenmeye çalışıldı. Yerel yönetimler döneminde bir hizmet yapılacaksa, mutlaka bir nimetin külfeti de vardır. Belediye bir çalışma yaparken, sadece kaldırım yapmıyor. Yer altındaki hatlar da değiştiriliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız