SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tespit Yapmasını İstedik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:45:51
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 

Şahin, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, İlçe Başkan Yardımcıları ve partililerle Şehit Fevzi, Taştepe, Beylerbaşı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İlk olarak Şehit Fevzi Mahallesini ziyaret eden Milletvekili Şahin,mahalle muhtarı Sami Cengil ve vatandaşlarla bir araya gelerek mahallenin sorunları hakkında bilgi edindi. Burada konuşan Şahin, yıllarca hizmet alamayan çevre yolu altındaki mahallelerin AKP iktidarlarıyla birlikte hizmetle tanıştığını, eksikliklerin tespiti için ise mahalle ziyaretlerinin sıklıkla gerçekleştiğini söyledi.

Milletvekili Mustafa Şahin "Bu bölge yıllardır hep kenar semt diye ifade edilmesine rağmen bizler buraları asli semtlerimiz olarak gördük. AK Parti'yi AK Parti yapan da özellikle bu alanda bu sahada yetişen arkadaşlarımızın da siyasi hayatta var oluşları o bölgelere de vermiş olduğumuz önemin göstergesi. Buralarda şu anda yapmış olduğumuz çalışmalarda kentsel dönüşüm projesi kapsamıyla ancak bu bölgeleri düze çıkarabileceğimizi görüyorum. Geçen hafta milletvekili arkadaşlarımız, belediye başkanlarımızla birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan bey ile görüştük, ilimize davet ettik. Özellikle çevre yolunun altındaki mahallelerde olmak üzere birçok yerde kentsel dönüşümün uygulanması için yerinde TOKİ Başkanımızın da tespitlerini yapmasını istedik. Malatya'nın kentsel dönüşümüyle ilgili bütün çalışmaları gelip yapacaklar. TOKİ'nin yapacağı evlerin daha da vasıflı, yaşanabilir mekanlar inşa etmesini arzu ediyoruz. Gelenek, göreneklerin, komşuluk kültürünün yaşatılabileceği konutların yapılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Sami Cengil ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Taştepe Mahallesi'ni de ziyaret eden Şahin, mahalle muhtarı Mehmet Kılıç ve mahallelilerden sorunları dinledi.

Milletvekili Şahin son olarak Beylerbaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle muhtarı Hasan Arıkan ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız