SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Teşvik Ödülü Verildi

A- A+ PAYLAŞ
 
Almanya'nın Darmstadt şehrinde 15 yıldan beri Ozan Müzik Evi adlı kendine ait müzik okulunda gençlere eğitim veren Hekimhanlı müzisyen Hürşehit Köse'ye müzik teşvik ödülü verildi. 
 
Darmstadt Müzik Akademisi ve kendi okulunun öğrencilerinden oluşturduğu "Evrenin Sesi" adlı koro ile kayda değer müzik çalışmaları yapan Köse, uyuma sağladığı katkıdan ötürü Darmstadt Belediyesine ait Kültür ve Kültürleri Geliştirme Vakfı tarafından ödüllendirildi.
 
Köse, "Müzik evrensel ve barışçıl bir dildir. Eğer dünyada bir gün savaşlar sona erer de insanlar huzur içerisinde kardeşçe yaşamaya başlarlarsa o zaman bilin ki her insan mutlaka bir enstrüman çalıyordur" 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız