SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tetikçi Aranıyor

A- A+ PAYLAŞ

Uyuşturucu anlaşmazlığı sonucu işlenen cinayetle ilgili 1 kişi azmettirmekten tutuklanırken, tetikçinin arandığı öğrenildi. Bu arada cinayet soruşturması sırasında ortaya çıkarılan ve 88.5 kilo eroinin ele geçirildiği uyuşturucu şebekesi ile ilgili de, cinayete azmettirmeden tutuklanan şahsın yanı sıra 4 kişinin daha tutuklandığı bildirildi.

22 Kasım Perşembe sabahı 05.50 sıralarında Turgut Özal Mahallesi 2. Cadde 1. sokaktaki Aksa Sitesi’nin karşısında 44 AN 262 plakalı otoda bir ceset bulunduğu polise ihbar edilmişti. Polis, tabancayla vurularak öldürülen şahsın ayaküstü kayısıcılık ve canlı hayvan ticareti yapan 35 yaşındaki İhsan Y. olduğunu saptarken, yapılan otopside de cinayetin ceset bulunmadan 5.5 saat önce işlendiği belirlenmişti.

Cinayetle ilgili soruşturmayı derinleştiren polis; ayaküstü kayısı ticareti yaptığı öğrenilen Yılmaz G.adlı şahsın yanı sıra H.K., S.G., H.H. ve M.Ö. adlı şahısları gözaltına almıştı. Bu şahıslarda, 1’i öldürülen İhsan Y.’ye ait “Glock” marka tabanca olmak üzere toplam 3 tabanca ele geçmişti. Ölen şahısla ile yakalanan şahıslardan Yılmaz G.arasında uyuşturucu yüzünden bir anlaşmazlık çıktığı ve kimliği açıklanmayan tetikçiyi cinayete Yılmaz G.adlı şahsın azmettirdiği öne sürülürken, bu şahısların sorgulaması sonucu Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Kuşsarayı Köyü’nde araziye gömülmüş, şahıslara ait 88.5 kilogram eroin ele geçirilmişti.

Cinayetle ilgili olarak Pazartesi günü adliyeye verilen zanlılardan Yılmaz G., cinayete azmettirme suçlamasıyla tutuklanırken, diğer 4 zanlı uyuşturucu ile ilgili soruşturma için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne götürülmüşlerdi. Bu şahıslar da, Salı günü geniş güvenlik önlemleri altında Adliyeye getirildiler ve yapılan sorgulamaların ardından tutuklandılar.

Bu arada cinayet ve uyuşturucu ile ilgili aralarında “tetikçinin de bulunduğu”, kimlikleri açıklanmayan bazı şahısların arandığı haber alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız