SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tetikçi ve Gözcü PKK'lıymış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 3 ay önce 100 kilo tutarındaki eroinin paylaşımı nedeniyle bir kişinin otomobil içerisinde tabanca ile ateş açılarak öldürülmesi olayındaki iki tetikçiden birisi ile olayda gözcülük yapan şahsın PKK'lı olduğu ortaya çıktı.

Malatya'da 22 Kasım 2007 tarihinde, Turgut Özal Mahallesi Aksa Sitesi önünde 44 AN 262 plakalı otomobil içerisinde İhsan Yıldız adlı şahsın, 50 bin euro tutarında olan 12 kilo eroin karşılığında kiralık tutulan Bayram İ. ve Mehmet Y. adlı şahısların tabanca ile ateş açması sonucunda öldürüldüğü öne sürülmüştü.

Yılmaz G. ve Vahap K., olayın azmettiricisi olarak 85 kilo eroin ile birlikte olaydan sonra yakalanıp tutuklanmıştı. Katil zanlıları Bayram İ. ve Mehmet Y. ile olayda gözcülük yaptığı iddia edilen Halis Y. ile olayla ilgili diğer şüpheliler olan Veysel K.K., İbrahim Ç. ve Ahmet D. Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu'nun "Kayıp Namlu" operasyonu ile 17 Ocak 2008 günü adam öldürme karşılığında aldıkları öne sürülen 12 kilo eroin maddesi ile birlikte yakalanarak tutuklanmıştı.

Katil zanlılarından Mehmet Y.'nin terör örgütü PKK grubu içerisinde 1999'da Kahramanmaraş'ta askeri birlik ile çatışmaya girmekten işlem gördüğü, yine olayda gözcülük yapan Halis Y.'nin ise terör örgütü PKK'ya üye olmak suçundan 10 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. Polisin araştırmasında havuzda eğlenirken fotoğrafı elde edilen diğer katil zanlısı Bayram İ.'nin ise gasp suçundan sabıkalı olduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız