SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Teveccüh Arttı!"

A- A+ PAYLAŞ

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya teşkilatında basın toplantısı düzenlenip, seçim değerlendirildi.

MHP il binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Arif Yıldız ve 2.sıra milletvekili adayı Saime Palancıoğlu, 12 Haziran milletvekili genel seçiminin değerlendirmesini yaptı.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, "2007 yılında yaklaşık 27 bin oy alınmış iken, bu seçimde yaklaşık 35 bin oy alınmıştır. Bu seçimde partimize hemşerilerimizin teveccühü artmıştır" ifadelerini kullandı.

Yapılan tercihe saygı duyduklarını söyleyen Yıldız, seçilen milletvekillerinin de mensubu bulundukları siyasi partilere ve sadece kendilerine oy verenleri değil, tüm Malatyalıların vekilleri olmalarını beklediklerini kaydetti.

MHP Malatya 2.sıra milletvekili adayı Saime Palancıoğlu ise, "Kıymetli hemşerilerimin vermiş olduğu bu karar lehimize olmasa da saygı duyuyoruz. Ülkemize ve Malatyamıza yapılacak her tür hizmet, hangi siyasi parti tarafından yapılmış olursa olsun beni de sevindirecektir" dedi.

ADAYIN AÇIKLAMASI..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayı Dr. Ubeyt Akçin de, seçim sonucunu değerlendirerek, ortaya çıkan durumun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Basın toplantısı düzenleyen Akçin, "Allah'a hamd olsun herhangi bir sıkıntı, her hangi bir problem olmadan Türkiye Cumhuriyeti insanları genel seçimde tercihlerini kullanmıştır. Malatya'mızda ise mevcut iktidarı yüzde 70 gibi bir oyla güçlü bir şekilde desteklemiştir. Biz siyasete şu şekilde baktık, muhalefet ve iktidar gece ve gündüz, kış ve yaz gibidir. Biri olmadan değerinin bir değerinin ortaya çıkmayacağı düşüncesindeydik. Geçirdiğimiz bütün seçim süreci boyunca da Malatya'mızın sorunlarını anlatmaya çalıştık. Malatya'mızda eksiklikleri anlatmaya çalıştık. Malatya'mızın bir başka şehirle kıyaslamasını yapmaya çalıştık. Malatya'mızın bu kadar güçlü iktidar partisine destek vermesi karşılığında güçlü hizmet almadığı düşüncesindeydik. Malatya halkı teveccühünü iktidar partisinden yana kullandı. Ben halkımız teveccüh gösterirse, 13 Haziran günü hizmete vekil olarak devam edecektik, teveccüh göstermezse doktor olarak devam edeceğimizi söylemiştim. Ben doktor olarak görevime başladım. Ben halkımızın sorunlara ne kadar hakim olduğunu seçim süresince tespit edemediğimin kanısındayım" dedi.

Akçin şunları söyledi:

"MHP ve şahsım olarak biz onurumuzdan, duruşumuzdan, düşüncelerimizden, saygınlığımızdan, adamlığımızdan bir şey kaybetmedik. Sadece seçimi kaybetmiş bulunmaktayız. Ama güzelim Malatya'mızda ise, 35 bin tane güzel insanımızın da teveccühünü kazanmak, beni onurlandırmaya ve gururlandırmaya yetti. Mevcut iktidarın seçim sürecinde bulunduğu vaatlerini bir bir yerine getirdiğini görürsek, biz de Malatya halkı gibi mutlu olacağız. Seçilen AK Partili ve CHP'li hemşerilerimize başarılar diliyorum, kolaylıklar diliyorum. Onların da sorumlulukları ağır. Yukarıda Allah'ı aşağıda toprağı düşünerek, güzel Malatya'mızın güzel insanlarına hizmet etmeyi Allah onlara nasip eder diye düşünüyorum. MHP'nin tüm fertlerine, teşkilatlarına tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ben bu dünyada inandığım gibi yaşamaya devam edeceğim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız