SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Teze Cami'nin Son Misafirine..

A- A+ PAYLAŞ

Teze Camii’nin son misafirine!

Hep yan yana, hiç ayrılmaz ikili gibi durdu bu iki isim.

Ölüm denildiği zaman O’nu tamamlayan tek kişi Hadi Çekirdek olurdu. Benim pamuk yüzlü amcam. Amca kadar hissiyatını yansıtabileceğin değerli baba dostu.

Her ölüm anında gözleri yumur yumur yaşa mahkûm olmuş nice babayiğitleri teselli etti Hadi Amca.

Bu memleketli olan herkeste hakkı vardır belki de benim Pamuk yüzlü Hadi Amca’mın.

Uğurlanıyorsun,
Bildiğin, her daim belki de kendini O sonsuz yolculuğa hazırladığın Son’un başlangıcına gidiyorsun. Eminim Orada seni, sadece melekler değil, birlikte mezarına girip gönderdiğin, kimine gözyaşı döktüğün, kiminin kefenini biçtiğin, kimine toprak koyduğun onbinler karşılayacak, benim güzel pamuk yüzlü Hadi Amcam.

Bugün senin için saf tutuyor. Malatya. Kapılar bugün senin için açılıyor sevgili Hadi Amca’m.

Benim çılgın zamanlarımın destekçisi sevgili Hadi Amca’m.

Malatya’da medya ile ilgili serüvenimin her başlangıcında ilk desteğini aldığım değerli büyüğüm.

Bugün Malatya seni yaş dolu gözlerle uğurluyor.

Binlerce gözyaşı, binlerce kalp bugün sana akacak. Sen Malatya için anlamlıydın, Malatya için değerliydin. Malatya’yı hiç üzmedin. Malatya’yı aldatmadın.

Bu kenti kendi ailen gibi sevdin.

Teze Cami’nin her misafirine eşlik ettin sen. Her misafiri özenle uğurladın. Bugün O binlerce kez selam durduğun Teze Camii’de onbinler senin için selam duracak.

Benim Sevgili Hadi Amcam.

Hikmetinden sual olunmayana gidiyorsun,

Akıl ve sır ermeyene gidiyorsun.

Sıfatları saymakla bitmeyene gidiyorsun.

Uğurlar olsun Sevgili Hadi Amca’m…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız