SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tezgâhı Bozduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:39:25
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, milletvekilleri olarak halkın huzur ve sükunu için de çalışmalar yaptıklarını ifade edip, “Bunun son örneği Sürgü’de kurulmak istenen tezgâh oyununu bozduk” dedi. 
 
Milletvekili Mustafa Şahin yaptığı değerlendirmede, “Terör dışındaki bütün eksikleri, sıkıntıları gideren bir iktidarın mensuplarıyız. Terör sorunu ise muhalefet ve vatandaşlarımızın el birliği ile gayretleri sonucu inşallah çözülecektir. Terör mihrakları, Kürt kökenli insanlarımızın hayat standartlarını yükseltilmesinden öte, siyasi idealleri için kan akıtıyorlar. Mücadelemizi yurt içinde ve dışında sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
 
Halkın huzur ve sükunu için de çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şahin, “Bunun son örneği Sürgü’de kurulmak istenen tezgâh oyununu bozduk. Sürgü’yü kaşımaya çalışan insanlar olduğunu gördük. Alevi Sünni ayrımı ile ilçedeki huzur güveni bozmaya çalışanlar oldu. Davulcu olayından sonra ana muhalefet 4 milletvekili beldeye gelmişlerdi. Arkadaşlarımız olumlu tablo ortaya koydular. Ancak bunu farklı alanlara çekmeye çalışan gruplar vardı. Olay ilk etapta davulcu ve o aile arasındaki münferit sürtüşme olayı idi. Ancak daha sonra burası sosyal medya kanalıyla orada bir tezgah oyun olduğunu gördük ve o oyunu da bozduk. Buradaki Alevi kardeşlerimiz hassasiyet gösterdi. Alevi ve Sünni vatandaşlarımız, yerel yöneticilerimizin gayreti ile mihrakların sevinçleri kursaklarında kaldı. Sağduyu sahibi insanlarımızın oyunlara alet olmayacağı kanaatindeyiz. Farklılıklar bizim zenginliğimizdir. Bin 400 yıldır bu topraklarda yaşayan insanlarımızın farklılıkları bizim için zenginliktir. Bu zenginliğimiz bozmaya çalışanlara daha önce de fırsat verilmedi, şimdi de verilmeyecektir” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız