SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF 1. Lig Play-Off İlk Maçları Oynandı

0
Güncellendi - 2017-05-26 18:59:59
TFF 1. Lig Play-Off İlk Maçları Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e çıkacak son takımın belli olacağı Play-off’ta ilk maçlar nefes kesti. Göztepe ilk maçta büyük bir avantaj elde ederken, Eskişehirspor-Giresunspor karşılaşmasında tam 6 gol çıktı ama gülen olmadı.

Play-off’ta ilk maçlar oynandı. Giresun Atatürk Stadı’nda oynanan Giresunspor-Eskişehirspor karşılaşması 3-3 sonuçlandı. Göztepe ise Bornova Stadı’nda konuk ettiği Boluspor’u Umut Nayir’in golleriyle 2-0 kazanarak, ikinci maç öncesi büyük bir avantaj elde etti.

Play-off’ta ikinci maçlar 29 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Maçların programı şöyle:

19.00 Eskişehir Yeni Stadyumu Eskişehirspor-Girensunspor

21.30 Bolu Atatürk Stadı Boluspor-Göztepe.

FOTO: Play-off takımlarından Göztepe taraftarlarını selamlarken

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız