SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF 1. Ligde 4 Haftalık Maç Programı Açıklandı

0
Güncellendi - 2017-04-19 02:20:16
TFF 1. Ligde 4 Haftalık Maç Programı Açıklandı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligde 30, 31, 32 ve 33. haftalarda oynanacak karşılaşmaların programı Futbol Federasyonu tarafından açıklandı.

Ligin 29'uncu haftasında önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor 30. haftada Göztepe'yle 29 Nisan Cumartesi günü Malatya'da, 31. haftada Bandırmaspor'la 3 Mayıs Çarşamba günü Bandırma'da, 32. haftada Adana Demirspor'la 8 Mayıs Pazartesi günü Adana'da, 33. haftada  Boluspor'la 14 Mayıs Pazartesi günü Malatya'da karşı karşıya gelecek.

Evkur Yeni Malatyaspor'un halen en yakın rakibinin 5 puan önünde liderliğini sürdürdüğü TFF 1. Ligi'nde 30, 31, 32 ve 33. haftalara ilişkin maç programları şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • dikkat (6 yıl önce)
    30,31,32. hafta eskişehir maçları önce oynuyor.federasyon tezgah çevirmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Rakiplerimizin hemen hemen hepsi maçlarını bizden 1 gün önce oynuyor galip gelmeleri halinde takım strese girer..ilginç bir maç programı!!
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (6 yıl önce)
    Dün önemle altını çizdim.İş bitmiş havasında teknik direktörden, futbolcusuna kadar. Şu anki konumumuz çok ciddi tehlikeli.Giresun dahi pota da. Sahada Sadık yüzme takımına aday.Her pozisyonunda yerlerde.Erenin dünkü hareketleri akla zarar.İlla atın beni dedi.Tüm paslarda hata, defans tel tel dökülüyor.Bakın bu şekilde devam ederse llk üçe girebilirmiyiz hesabına gireriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Mayısın 2si görürler şampiyonu
    0
    0
    Yanıtla