SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF 1. Ligde Fikstür Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2016-11-23 15:21:53
TFF 1. Ligde Fikstür Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), devre arasının uzatılması amacıyla Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarının programında değişikliğe gitti.

Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig 2016-2017 Sezon Planlaması ile Ziraat Türkiye Kupası müsabaka tarihleri değiştirildi.

Futbol kulüpleri ile Antalya Turizmciler Derneği'nin başvurusu üzerine Kulüpler Birliği, liglerin devre arasının uzatılması talebiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na müracaat etti.

Bu talebi görüşen TFF Yönetim Kurulu, futbol kulüplerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda, ülke turizminin sıkıntılı sürecinin aşılmasına da katkı vermek amacıyla sezon planlamasında yeni düzenleme yaptı. Liglerde devre arası tatili bir hafta daha uzatılırken Ziraat Türkiye Kupası maçlarının tarihleri de değiştirildi.

Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig'in ikinci yarısı 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde oynanacak 17. Hafta müsabakaları ile başlayacak. Süper Lig 28 Mayıs'ta, TFF 1. Lig ise 21 Mayıs'ta oynanacak maçlarla tamamlanacak. TFF 1. Lig'in 31. Hafta maçları ise hafta içi 2, 3 ve 4 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız