SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF 1. Lige Referandum Ertelemesi

0
Güncellendi - 2017-03-03 02:28:33
TFF 1. Lige Referandum Ertelemesi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 1. Ligin 28’inci haftasında 14, 15, 16, 17 Nisan’da oynanacak olan karşılaşmaların programlarında değişikliğe gitti.

Federasyon, 16 Nisan’da yapılacak olan "Anayasa Değişikliğine İlişkin Halk Oylaması" nedeniyle, TFF 1. Lig’de 14, 15, 16 ve 17 Nisan tarihlerinde oynanacak olan 28’inci hafta karşılaşmalarını 18, 19 ve 20 Nisan tarihlerine erteledi.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 28’inci haftasında sahasında Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle:

“16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan "Anayasa Değişikliğine İlişkin Halk Oylaması" nedeniyle 14, 15, 16 ve 17 Nisan tarihlerinde oynanacak olan TFF 1. Lig 28. Hafta müsabakaları 18, 19, 20 Nisan tarihlerinde oynanacak.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    eskişehir maçı haftası haftaiçi oluyor bu kararla
    0
    0
    Yanıtla