SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF 1. Ligi'nde 3 Haftalık Program

0
Güncellendi - 2016-12-05 05:26:55
TFF 1. Ligi'nde 3 Haftalık Program
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Ligi'nde 14, 15 ve 16'ncı hafta maç programları belirlenerek açıklandı.

Açıklanan fikstüre göre; 14 ve 15'inci haftalarda üst üste kendi sahasında olan Yeni Malatyaspor, 14'üncü haftada Bandırmaspor maçını 11 Aralık Pazar günü, 15'inci haftadaki Adana Demirspor maçını 18 Aralık Pazar günü oynayacak.

Yeni Malatyaspor, 16'ncı haftada 24 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Ligi 14, 15 ve 16'ncı haftaların programı şöyle:

fikstur

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Abdullah yilmaz (7 yıl önce)
    sahamızda oynanacak bu iki maç önemli (bandırma-adanademir) bunları kayıpsız atlatırsak ŞAMPİYON OLURUZ...İnşaallah...beraberlik bile olmaz...YETER artık uyanın........
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Malatyaspor bosmus ya uzak uzak neye uzak derseniz elbetteki şampiyonluğa uzak olmaz bu haliyle
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    bandırma göztepe ye evinde 3 atmış takım genc diri koşan mucadeleyi 90 k veren takım malatya yaşlı durağan kanatlar çalışmayan orta sahası pek çalışmayan bir takım görümünde orta saha daha genc oyuncular monte edilmeli irfan gibi kanatlar orta atmayı denemeli artık
    0
    0
    Yanıtla