SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF 2017- 2018 Liglerini Tescil Etti

0
Güncellendi - 2018-06-02 00:28:19
TFF 2017- 2018 Liglerini Tescil Etti
A- A+ PAYLAŞ

2017 - 2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2.Lig, TFF 3.Lig ve Ziraat Türkiye Kupası Müsabaka sonuçlarının, hakem raporlarındaki sonuçlara ve bu sonuçlar esas alınarak düzenlenen puan cetvellerine göre, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 26. Maddesi hükmü gereğince tesciline karar verdi.

  2017-2018 Sezonu ligleri tescil edildi. Evkur Yeni Malatyaspor, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig'de 43 puan toplayarak, sezonu 10.sırada tamamladı.

  2017-2018 Sezonu Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig puan cetvellerinin ekteki şekli ile tescilini karralaştıran Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF)  Spor Toto Süper Ligi 1. olarak tamamlayan Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig Şampiyonu ve Ziraat Türkiye Kupasını kazanan Teleset Mobilya Akhisarspor' un Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu olarak tescil edildi. Spor Toto Süper Lig'de 16, 17 ve 18. sıraları alan Osmanlıspor Futbol Kulübü, Gençlerbirliği ve Kardemir Karabükspor takımlarının Spor Toto 1. Lig'e düşürülmelerine karar verildi.

  Spor Toto 1. Lig müsabakaları sonucunda 1. ve 2. sıraları alan Çaykur Rizespor A.Ş. ve MKE Ankaragücü ile Play - Off müsabakaları sonucunda başarılı olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor takımlarının Spor Toto Süper Lig'e yükseltilmelerine karar verildi. Spor Toto 1. Lig müsabakaları sonucunda 16, 17 ve 18. sıraları alan Samsunspor, Grandmedical Manisaspor ve Gaziantepspor takımlarının TFF 2. Lig'e düşürülmelerine karar verildi.

  TFF 2. Lig müsabakaları sonucunda Beyaz Grubu 1. olarak tamamlayan Altay ve Kırmızı Grubu 1. olarak tamamlayan Hatayspor ile Play - Off müsabakaları sonucunda başarılı olan Afjet Afyonspor takımlarının Spor Toto 1. Lig'e yükseltilmelerine karar verildi.

  TFF 2. Lig müsabakaları sonucunda, Beyaz Grup'ta 16, 17 ve 18. sıraları alan, Nazilli Belediyespor, Karşıyaka ve Silivrispor takımları ile Kırmızı Grup'ta 16, 17 ve 18. sıraları alan Bucaspor, Kocaeli Birlik Spor ve Mersin İdmanyurdu takımlarının TFF 3. Lig'e düşürülmelerine karar verildi.

  TFF 3. Lig müsabakaları sonucunda 1. Grubu 1. olarak tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediye Spor, 2. Grubu 1. olarak tamamlayan Darıca Gençlerbirliği, 3. Grubu 1. olarak tamamlayan Utaş Uşakspor A.Ş. ile grup içi Play - Off müsabakaları sonucunda başarılı olan Bayrampaşa, Ankara Demirspor ve Tarsus İdman Yurdu takımlarının TFF 2. Lig'e yükseltilmelerine karar verildi.

  TFF 3. Lig müsabakaları sonucunda 1. Grupta 16, 17 ve 18. sıraları alan 12 Bingöl Spor, Orhangazi Belediyespor ve Çanakkale Dardanel Spor Kulübü, 2. Grupta 16, 17 ve 18. sıraları alan Kırıkhanspor, Yeşil Bursa A.Ş. ve Kayseri Erciyesspor, 3. Grupta 16, 17 ve 18. sıraları alan Aydınspor 1923, Tekirdağspor ve Arsinspor takımlarının Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'e düşürülmelerine karar verildi.

  2017 - 2018 Sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig müsabakaları sonucunda başarılı olan Adıyaman 1954 Spor (Adıyaman), Fatsa Belediyespor (Ordu), Kırşehir Belediyespor (Kırşehir), Serik Belediyespor (Antalya), Şile Yıldızspor (İstanbul), Gebzespor (Kocaeli), Artvin Hopaspor (Artvin), Nevşehir Spor Gençlik (Nevşehir) ve Alibeyköyspor (İstanbul) takımlarının TFF 3.Lig'e yükseltilmelerine karar verildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız