SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF Açıkladı.. 2. ve 3. Ligler İle BAL Oynatılmayacak

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerin oynatılmamasını kararlaştırdı.

TFF'den yapılan açıklamada, TFF Başkanı Nihat Özdemir, başkan vekilleri Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımıyla Riva'da bir toplantı gerçekleştirildiği belirtildi.

Kulüplerin toplantıda, liglerin oynanmamasını talep edip, tescil konusunu TFF Yönetim Kurulu'na bıraktığı belirtilerek, "Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar vermiştir. TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Kararın kulüplerimiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Turgut (3 yıl önce)
    Yeşilyurt inşallah seneye şampiyon.
    0
    0
    Yanıtla
  • turo44 (3 yıl önce)
    Bu nebiçim komik bir karar Demekki , Süperlig ve 1.ligde Virus yok Maçlar oynana bilir.. Diğer liglerde Virüs var oynanamaz. TFF ninde çivisi çıkmış Kimin Eli,Kimin Cebinde Belli değil
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    çifte standart bu! süper lig niye oynandı, o zaman? küme düşme kaldırılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Yüzde 90 küme düşme olur ve yeşilyurt kümeye düşer :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    Ligde 15.sırada küme düşme hattının üzerinde hiçbir şekilde düşmüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    Ligler böyle tescil edilse de Yeşilyurt potada değil kurtuldu artık seneyede inşallah iyi bir takım kurulup 2?lige çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Yeşilyurtspor kümede kaldı o zaman dimi
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Aynı statü süper ve 1.ligede uygulanmalı.Bu yıl küme düşme kalkmalı.
    0
    0
    Yanıtla