SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF B.Yeni Malatya'nın Harcama Limitini Belirledi

0
Güncellendi - 2019-09-04 03:28:23
TFF B.Yeni Malatya'nın Harcama Limitini Belirledi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2019-2020 sezonu Süper Lig takım harcama limitlerini belirledi. Buna göre, BtcTurk Yeni Malatyaspor’un harcama limiti 96 milyon TL olarak açıklandı.

2019-2020 sezonu Süper Lig takım harcama limitleri belirlendi. Karar, 27 Haziran 2019 tarihinde yürürlüğe giren Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın 89. Maddesi kapsamında alındı. Buna göre en yüksek harcama limiti Galatasaray için yaklaşık 369 milyon lira olarak belirlendi. Galatasaray’ı 256 milyon lira ile Beşiktaş, 206 milyon lira Fenerbahçe takip etti. Trabzonspor'un ise takım harcama limiti yaklaşık 88 milyon lira olarak belirlendi. En düşük harcama limiti ise 24 milyon TL ile Antalyaspor’a verildi.

Sıralama, 2018-2019 Sezonu Süper Lig sezon sonu puan durumuna göre düzenlendi. Geçen sezon TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselip 2019-2020 Sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkı kazanan kulüplerin takım harcama limitleri, 2018-2019 Sezonunda Süper Lig'i 7-15.'lik arasında tamamlamış kulüplerin 2019-2020 Sezonunda belirlenen takım harcama limitlerinin ortalaması alınarak tespit edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Turan (4 yıl önce)
    Eee malatyaspor kaç tl harcadı. Haberi olan var mı. Yok. Yönetim cevap veriyor mu, bu konuda açıklama yapiyor mu yok. Insanların hele hele birde para verip kombine almış biri olarak bilgi edinme hakkına sahip biri olarak hesap soruyorum. Paralarımız nerelere, ne kadar harcandı. Yönetimin bunları açıklaması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ele bişe yoh, bizim takım oyuncu kaça satıldı açıklamaz, kaça alındı bilinmez, maaşları kaç para Allah bilir.
    0
    0
    Yanıtla