SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF Başkanı Özdemir BYMS'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2019-09-09 04:39:55
TFF Başkanı Özdemir BYMS'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Başkanı Adil Gevrek'i ziyaret etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre BtcTurk Yeni Malatyaspor tesislerinde gerçekleşen ziyarette, Ümit Milli Takım ve Genç Milli Takımlardan Sorumlu TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, BtcTurk Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri Aziz Yalçınkaya, İlhan Çelebi, Sportif Direktör Ali Ravcı ve Kulüp Genel Müdürü Selçuk Günaydın ile medya temsilcileri de yer aldı.

Açıklamada, "Yeni Malatya Stadı yanına yapılması planlanan ve bölge için büyük önem taşıyan tesisler ile ilgili Adil Gevrek, Başkan Nihat Özdemir ve Hamit Altıntop'a bir sunum yaptı ve destek istedi. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Türk futbolu için yapılan her türlü tesise katkı yapmaya hazır olduklarını belirterek BtcTurk Yeni Malatyaspor'un projesine destek olacaklarını belirtti. TFF heyeti, daha sonra antrenman tesislerinde incelemelerde bulundu." ifadeleri yer aldı.

Ziyarette, Adil Gevrek tarafından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Hamit Altıntop'a BtcTurk Yeni Malatyaspor forması takdim edildiği de belirtildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    İns yeni tesisimiz için gerekli desteği alırız . Adil başkan gerçekten bu tesisi yapabilirse efsane olacak . Trabzon,altınordu gibi futbolcu fabrikası hem iş gücü ,hem takıma gelir hem gençlere umut . Yüzlerce futbolcu yetişecek ins yapılabilir . Nihat Özdemir hem zengin hemde federasyon başkanı ins destek verirse ki açıklamalar bu yönde bu iş olur .
    0
    0
    Yanıtla
  • ali y (4 yıl önce)
    Duvara kendi reminimi asmış vay arkadaş vizyona bak.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Onami takildin 4 sene önce ile şimdi farka bak görürsün vizyonu. Atık tesisi 5 yıldızlı tesis yaptı . Birtane çim saha vardı şimdi 3 tane devamı geliyor . Merdiven altı tişört forma varken lisanslı ürün üç büyüklerden sonra İst tek store mağaza açtı . Herkes gırtlağına kadar borç içinde bizim borcumuza bak . Millet sponsor bulamıyor başkandan yiyor başkan gidince takımı borç batağında birakiyor Malatya'da isim sponsoru forma yan kol şort ,diğer reklamlar adım adım . Sen o fotoya bakmaya devam et gölge etmeyin yeter .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (4 yıl önce)
    Özdemirde ihalelerde Kazandığı Mikyarları Eziyor Gezilerde..
    0
    0
    Yanıtla
  • zenginin parası züğürdün çenesini yorar. ona mı takıldın seni mi başkan yapalardı . hangi federasyon başkanı geldi böle ziyarete. takıldığın şeye bak. kazanmış yer parayı bağış yapar kimene. lucescu yan sahada gs yi ziyaret edip yanındaki malatyasporu ziyaret etmemişti.
    0
    0
    Yanıtla