SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF Kurullarında 4 Malatyalı..

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugünkü toplantısında kendi arasında görev bölümü yaptı.
Ayrıca Merkez Hakem, Gözlemciler ve Temsilciler, Profesyonel ile Amatör Futbol Disiplin Kurulları'nı yeniden belirledi. Yönetim Kurulu toplantısında Milli Takımlar ile Ar-Ge kurullarının kaldırılmasına da karar verildi. Malatyaspor'dan ihraç edilen eski başkan yardımcısı Metehan Berktaş, Futbol Federasyonu yönetiminde Eğitim Sorumluluğu görevini üstlenirken, İzmir'de yerleşik olan emekli maliyeci ve eski hakem hemşehrimiz Mevlüt Güzel de Mustafa Çulcu başkanlığında oluşturulan Merkez Hakem Kurulu'nda görev aldı. Merkez Hakem Kurulu'nda görev alan bir diğer Malatyalı, doktor olan ve kısa bir süre önce hakemliği bırakan Orhan Erdemir oldu. İstanbul bölgesi hakemi olan Orhan Erdemir, bu sezonun 15. haftasında Malatya'da oynanan ve sis nedeniyle 42. dakikada iptal edilip ertesi gün tekrarlanan ve 0-0 sonuçlanan Malatyaspor- Ankaragücü maçını yönetmiş, yönetimiyle Malatya'da tepki toplamıştı. Malatya İl Hakem Kurulu başkanı, Faal Futbol Hakem, Gözlemci ve Temsicileri Derneği delegesi, eski hakemlerden Dursun Cumali Sucu da yeni federasyonun Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu'nda görev aldı. Bu arada, ara transfer için tanınan süre de 10 Şubat'a uzatıldı.

GÖREV DAĞILIMI VE KURULLAR..
Yapılan yeni düzenlemeye göre Haluk Ulusoy başkanlığındaki Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda Kemal Kapulluoğlu ile Affan Keçeci başkanvekilleri olarak görev yapacaklar. Mali İşler Sorumluluğu'nu Erdal Batmaz, Profesyonel Kurul Başkanlığı'nı Mehmet Kemal Ünsal, Başkan Yardımcılığını Galip Asal yürütecekler. Bu kurulda Mustafa Urhan 2. Lig A ve B kategorilerinden, İbrahim Usta 3. Lig'den sorumlu olacaklar. Amatör İşler Sorumluluğu'nu Rafet Kırgız, Yasa ve Ana Statü Sorumluluğu'nu Av. Turan Özen, FIFA-UEFA ve Dış İlişkiler Sorumluluğu'nu Süheyl Önen, Sponsorlar Sorumluluğu'nu Cihangir Önger, İdari İşler ve Personel Sorumluluğu'nu Ender Alkoçlar, Tesisler Sorumluluğu'nu Tahir Kıran, Eğitim Sorumluluğu'nu Metehan Berktaş yürütecekler. İcra Kurulu'nda Kemal Kapulluoğlu, Affan Keçeci, Erdal Batmaz, Galip Asal ve Ender Alkoçlar görev yapacaklar.

ÇULCU MHK BAŞKANI..
Yeniden oluşturulan Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Mustafa Çulcu, Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu başkanlığına Hilmi Ok, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu başkanlığına Talay Şenol, Amatör Futbol Disiplin Kurulu başkanlığına ise Ömer Remzi Arıkan atandılar.

Bu kurullarda görev alan isimler ise şöyle:

Merkez Hakem Kurulu:
Prof Dr. Fethi Heper, Orhan Erdemir, Ali Aydın, Lale Orta, Ali Kunak, Mevlüt Güzel, Hikmet Öksüzoğlu, Hatip Çopur

Yedek Üyeler: Musa Eryılmaz, Metin Karaaslan, Hasan Başdemir, İsmet Cengiz, Mustafa Arslan, Burhan Mermer, Erdoğan Alan, Cengiz Karagözoğlu, Sadık Bamaç

Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu:
Necmi Temizel, Salih Türktunç, Muhittin Boşat, Erdoğan Çamlıyurt, Dursun Cumali Sucu, Bülent Uzun, Mekki Keskin, Doğan Şen.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu:
Başkanvekili Recep Özcan, Raportör Serdar Özersin, Üyeler: Remzi Kazmaz, Hakan Başsorgun, Ahmet Akpınar, Yalçın Karadeniz, Yedek Üyeler: Özcan Çine, Gürer Sönmez, Arıkan Gülcü

Amatör Futbol Disiplin Kurulu:
Başkanvekili İsmail İnan, Üyeler: Tacar Çağlar, Egemen Magat, Erkan Yücel, Atilla Kan, Abdullah Albunar, Yedek Üyeler: Burhanettin Al, Yusuf Tuna, Ahmet Fidan.

TRANSFER SÜRESİ UZATILDI..
TFF Yönetim Kurulu toplantısında görev dağılımının yanı sıra 2005-2006 sezonu ikinci transfer ve tescil döneminin Kurban Bayramı ile birlikte araya giren 9 günlük tatil nedeniyle 10 Şubat 2006 Cuma günü mesai saati bitimine kadar uzatılması kararlaştırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız