SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'nin Stad ve Maç Saati Kararı

0
Güncellendi - 2016-11-19 04:01:33
TFF'nin Stad ve Maç Saati Kararı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de haftanın en önemli maçı olan Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor karşılaşması daha maç başlamadan çok konuşulmaya başladı.

Ligde haftanın en önemli maçında Eskişehirspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya gelecek. Maç programının günler öncesinden belli olmasına karşın, karşılaşmanın oynanacağı stat ve saat değişikliğinin maçın oynanmasına saatler kala açıklanması Yeni Malatyaspor yönetimi, teknik heyet, futbolcularını ve taraftarları çileden çıkarttı.

Ligde 10 haftalık süreçte 25 puanla lider durumda bulunan sarı kırmızılılar, günler öncesinden belli olması gereken stadın yeni açıklanmasından bir hayli rahatsız olurken, TFF kararını Cuma günü resmi internet sitesinden açıkladı. Buna göre Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor karşılaşması Pazar günü Yeni Eskişehir Stadı’nda 14.30’da oynanacak.

Karşılaşmanın daha önceden 15.00’da oynanacağı açıklanmıştı.

Yeni Malatyaspor Kulübüne gönderilen Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik imzalı yazıda, “İlgili yazımız ile 20.11.2016 Pazar günü saat 15.00’da oynanacağı bildirilen Eskişehirspor-Yeni Malatyaspor TFF 1. Lig müsabakası aynı gün 14.30’da Eskişehir’de yapılan Yeni Statta oynanacaktır” ifadelerini yer aldı.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi  - Malatyahaber.com

tff-nihayet-kararini-verdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    TFF Göztepe maçından sonra Eskişehir e çalışmaya başladı.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (7 yıl önce)
    yazık eskişehirin kaybettiği puanı hile yollarıyls malatyadan çıkarın
    0
    0
    Yanıtla
  • I.Hanbay (7 yıl önce)
    Y.Malatya spora başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil (7 yıl önce)
    maçın oynanacağı stad maç gününden en az 15 gün önce belli olur.Onların vekillei çalışsın bizimkiler uyusun.İyi uykular malatya
    0
    0
    Yanıtla