SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF Temsilcileri Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:49:32
TFF Temsilcileri Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Temsilciler Kurulu Temsilciliğe Giriş İç Talimatı kapsamında 2013-2014 sezonu Bölgesel eğitim toplantılarının sonuncusunu Elazığ'da yaptı. Eğitim toplantısına; Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Fatih Tanfer, Elazığ, Batman, Malatya, K.Maraş, Diyarbakır, Gaziantep ve Şanlıurfa illerinde bulunan temsilciler katıldı.

Eğitim toplantısının açılış konuşmasını Temsilciler Kurulu Başkanı Dr. Fatih Tanfer yaptı. Başkan Tanfer, konuşmasında bu güne kadar, Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Giresun, Kayseri ve son olarak burada yaptığımız toplantı ile bölgesel temsilci eğitimlerini bitirmiş oluyoruz. Bu süreç içerisinde 297 temsilci ile bir araya gelerek hem bu güne kadar gittikleri maçlar hakkında hem de bölgesel bazda değerlendirmeler yapma imkanlarını buldum dedi.

Eğitim programı kapsamında, Temsilciler Kurulu Eşgüdüm Yönetmeni Bedri Dölkeleş "Talimatlar ve rapor hataları" nı,  Temsilci İşleri Müdürü Baki Şahin ise "İdari konular" hakkında temsilcileri bilgilendi.

Eğitim toplantısının kapanış konuşmasında, Başkan Tanfer, geçen süreçteki eksikliklere dikkat çekerek bundan sonraki görevlerde seminerde vurgulanan konulara gereken özenin gösterilmesini belirterek müsabakalarda temsilcilere başarılar ve kısa bir süre sonara girecek olduğumuz 2014 yılının tüm camiamıza sağlık ve başarılarla dolu günler getirmesini diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız