SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF Temsilciliğine Siyah Çelenk

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da amatör ligde mücadele eden Sıtmapınarıspor Kulübü yöneticileri, İl Disiplin Kurulu'nun toplantı yaptığı Futbol Federasyonu Bölge Binası'na siyah çelenk ve kına bırakarak, İl Disiplin Kurulu'nun aldığı kararı protesto etti.

Sıtmapınarıspor Kulübü yöneticileri, üzerinde "Hakkımızı gaspettiler" yazısının yer aldığı siyah çelenk ile kınayı Malatya İnönü Stadı'nın yanında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürlüğü Binası'nın önüne bıraktı.

Basın Sözcüsü A. Vahap Kulat, 8 Mayıs'ta amatör ligde oynanan Sıtmapınarıspor-Pütürgespor maçında kendilerine saldırı yapıldığı ve hocalarına ise küfür edildiğini iddia ederek, İl Disiplin Kurulu'nun defalarca toplanmasına karşın kararını 40 gün sonra verdiğini söyledi.

Amatör ligin bitmesinden sonra kararın verildiğini ifade eden Kulat, "Disiplin kurulunun kararından tavşan çıktı, hem de sakat bir tavşan. Bundan böyle amatör maçlarda bir takımın futbolcusu diğer bir takımın hocasına küfür edebilir, bir mahsuru yoktur. Çünkü Disiplin Kurulu almış olduğu kararla küfürü suç olmaktan çıkarmıştır. Bırakmış olduğumuz siyah çelenk Disiplin Kurulu'nun vermiş olduğu kararı protesto içindir, kınalar da Disiplin Kurulu üyeleri içindir" dedi.

Protestocular, siyah çelenk ve kınaları Futbol Federasyonu Bölge Binası'nın giriş kapısına bıraktıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Sıtmapınarıspor, geçtiğimiz haftalarda sona eren 2. Amatör Futbol Büyükler Ligi B grubunda, Pütürgespor'la birlikte şampiyonluk mücadelesi veriyordu. Sıtmapınarı yöneticilerinin "olaylı" olduğunu iddia ettikleri maçta, rakipleri Pütürgespor'u 2-0 yenmelerine rağmen, ligi Pütürgespor şampiyon tamamlamış ve 1. Amatör Lige yükselmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız