SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'de 5 Aday Daha

A- A+ PAYLAŞ

 

 

Futbol Federasyonu'nun 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan genel kurulunda başkanlık için Malatya- Arapgirli olan işadamı Mehmet Ali Aydınlar'ın dışında 5 kişinin daha adaylık başvurusu yaptıkları bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak Seçim Genel Kurulu için adaylık başvuruları TFF Statüsü'nün 38. Maddesi hükümleri kapsamında, 22 Haziran 2011 günü mesai bitimiyle sona erdi.

Statünün 38. maddesinde belirtilen yeterlilik şartları ve başvuru süresine ilişkin hususlar saklı kalmak kaydıyla, genel kurulda başkan adayı olmak üzere TFF Genel Sekreterliği'ne başvuran kişiler şöyle:
 
Mehmet Ali Aydınlar, İhsan Atun, Nedim Delibaş, Gökhan Erkek, Salih Tuğsan Okyar ve Safiye Aydoğan.

Genel kurulda bu isimlerin adaylık yarışına girebilmeleri için en az 61 üye tarafından isimlerinin teklif edilmesi gerektiği bildirildi.

Bu isimler arasında Aydınlar dışında şansı olan bulunmadığı öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız