SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"TFF'de Biriken 28 Milyon TL'miz Var"

0
Güncellendi - 2017-11-13 17:30:01
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Altyapıdan Sorumlu Yöneticisi Mehmet Maden, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan 28 milyon TL hak edişlerinin olduğunu söyledi.

Futbolcu ve esnaflara yapılacak ödemelerinin büyük oranının yapıldığını kaydeden Maden, “Türkiye Futbol Federasyonu kasasında 28 milyon lira civarında hak edişimiz var, şuana kadar bir kuruş dahi kulüp kasasına giren para yoktur. Bugüne kadar başkanımız Adil Gevrek, futbolculara olan ödemeleri, esnaflara olan ödemelerin yüzde 80’nini gerçekleştirdi. Federasyon eğer paramızı verirse önümüzü çok daha iyi şekilde bizde görmüş olacağız” dedi.

Maden, altyapıya ciddi yatırım yapıldığını kaydederek, “Üst tesisi faaliyete geçirebilmemiz için 3,5 milyon lira bir maliyet çıkarıldı. Biz daha sonra yaptığımız pazarlıkla, tıpkı ne alırsak kendi evimize alır gibi çok para vermeden titizlikle 2,5 milyon civarında maliyetle tamamladık. Altyapının kullandığı sentetik sahanın değişim dönüşümü için bir milyon gibi maliyet çıkarılmasına rağmen biz 400 bin lira gibi paraya mal ettik. Bunları söylemek belki doğru değil ama dışarıdan bizleri eleştiren insanlar bazı şeyleri bilmeden eleştiri yapıyor. Keşke herkes Malatya’mız için faydalı bir çivi çakabilse, kim bu şehir için bir çivi fazladan çakıyorsa ben onu tebrik ederim. Dolayısıyla şunu rahatlıkla belirtebilirim, yaz aylarından bugüne kadar altyapı ve tesisleşme konusunda Yeni Malatyaspor buraya 4 milyon lira para harcandı. Bu para kuruşuna kadar kulübün kasasından çıktı” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Yönetim bu konuları kamoyunda paylaşması gerekir. Bizler taraftarlar olarak rahat ediyor endişe etmiyoruz. Yönetim biraz stadın otopark sorununu çözse iyi olur. Yönetim bu haberin yayınladığı için teşekkür ederim.Tüm çabaları için Allah razı olsun. Memeleket bizim herkes elinden geldiğince birşeyler yapması gerekir ki çıkarsız.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (6 yıl önce)
    Burada yönetime atıp tutanların birçoğu, görevde olsalar 1 milyonsa 1,5 milyona bu işi çözerlerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • baştacı (6 yıl önce)
    adam ticaret iyi yapmış ama spor komitesi cok geride hoca scout ekibi bunlar hepi amatör be kardeşim 600 bin tl kar ettin diye kulub süper ligde kalmaya hak kazanmıyor ağabey kuru sıkmışsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (6 yıl önce)
    Ferdi Durdu bey bu haber icin tesekkurler.
    0
    0
    Yanıtla