SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'de Demirören Yeniden

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:33:09
TFF'de Demirören Yeniden
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) mevcut başkan Yıldırım Demirören yeniden başkanlığa seçildi. 

TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda yapılan seçimde mevcut başkan Yıldırım Demirören, yeniden TFF başkanı oldu. 219 oyun kullandığı seçimde 214 oy geçerli sayıldı. Demirören, 214 oyun tamamını alarak yeniden başkan oldu.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Büyük bir aileyiz. Bizi de bu aileye başkan seçtiniz. Biz kardeşiz. Kollarımız herkese açık. Bundan bir şüpheniz olmasın. Bu genel kurulun bize yüklediği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. Her zamankinden daha büyük şevkle, heyecanla görevimizi yerine getireceğiz” dedi. 

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in listesinde şu isimler yer aldı:

ASİL ÜYELER:

Servet Yardımcı

Nihat Özdemir

Ali Dürüst

Hüsnü Güreli

Cengiz Zülfikaroğlu

Alaattin Aykaç

Mustafa Çağlar

İbrahim Usta

Ali Düşmez

Kaan Terzioğlu

Arif Koşar

Yaşar Aşçıoğlu

Erhan Kamışlı

Ahmet Gökçek

YEDEKLER:

Ziya Erbaş

Mete Düren

Zafer Tırpançeken

Selahattin Aydoğdu

Serhat Soysal

Ali Özdoğan

Atilla Bingöl

Mustafa Tekgöz

Mustafa Küçükmeral

Cevat Ay

Ömer sarılar

Saliha Küpra Sarıali

Bayram Yüksel

Fuat Guguloğlu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız