SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'den Amatör İşlem Bedeli İndirimi

A- A+ PAYLAŞ

2008 - 2009 Sezonu amatör futbol işlem bedellerinde amatör kulüpler yararına önemli miktarda indirim yapıldı. Federasyon Yönetim Kurulunca kabul edilen 2008 - 2009 sezonu amatör futbol işlem bedellerinde yapılan indirim, faal amatör futbol kulüplerinin bütçelerinde bir rahatlama sağlayacak.

Yaklaşık 2 milyon 500 bin YTL'ye ulaşan indirim miktarı sayesinde amatör futbolcu ve amatör kulüp sayısının ciddi biçimde artış göstermesi hedefleniyor.

Amatör kulüplerin en fazla harcama kalemlerinden olan vize ücretleri tamamen kaldırılarak bu sezondan itibaren bedelsiz olacak.

2008 - 2009 Sezonunda uygulanacak amatör futbol işlem bedelleri aşağıdaki miktarlarda belirlendi;

- 1995 ve daha büyük doğumlu futbolcuların transferi bedelsiz yapılacak.
- Lige katılım vize-referans bedeli: 200 YTL.
- 1990 ve daha büyük doğumlu futbolcuların transferlerinde TFF'ye ödenecek bedel: 400 YTL.
- 1991-1994 yılları arası doğumlu futbolcuların transferlerinde TFF'ye ödenecek bedel: 120 YTL.
- Filiz Lisans bedeli: 10 YTL.
- Yönetici, antrenör ve diğer görevlilerin saha giriş kartı bedeli: 20 YTL

Vize, filiz lisans ve transferlerde yapılan bu indirimlerin yanında yeni kulüp tescili ve kulüplerin isim ve renk değişikliklerinde de önemli miktarda indirime gidildi. Buna göre Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde kulüp tescil ücretleri 8.000 YTL'den 3.000 YTL'ye, isim ve renk değişikliği ücretleri ise 2.000 YTL'den 500 YTL'ye indirilirken bu üç ilin dışında tüm illerimizde kulüp tescil ücretleri 500 YTL'ye ve isim-renk değişiklikleri ise 250 YTL'ye düşürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız