SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'den Antrenörler İçin Güncelleme Kursu

0
Güncellendi - 2017-06-02 01:37:24
TFF'den Antrenörler İçin Güncelleme Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Malatya’da futbol antrenörleri için güncelleme kursunun açılacağını kaydetti.

Halk Eğitim Futbol Kursuna başvuruda bulunan antrenörlerin 10-11-12 Haziran 2017 tarihleri arasında, TFF tarafından açılacak olan kursa katılacakları belirtildi. Yeşiltepe 1 nolu sahada gerçekleştirilecek olan kurs, 10 Haziran 09.00’da başlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren TÜFAD Malatya Şube Başkanı Nihat Bayındır, futbol antrenörlerinin Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs açabilmeleri için TFF tarafından açılacak olan güncelleme kursuna katılmaları gerektiğini ifade etti.

Bayındır, kursa Malatya, Elazığ ve Adıyaman’dan antrenörlerin katılacağını kaydederek, “Futbol antrenörlerimizi Halk Eğitim Merkezi bünyesinde kurs açabilmeleri için TFF tarafından açılan kurtsa katılmaları gerekiyor. 10-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kursa, daha önceden başvuruda bulunan futbol antrenörlerimiz katılabilecek. Bu kursa katılanlar Halk Eğitim Merkezi bünyesinde futbol kursu açabilecek” dedi.

Kursun 10 Haziran’da başlayacağını ifade eden Bayındır, 09.00’da başlayacak olan kursa antrenörlerin spor kıyafetleriyle katılmaları gerektiğini belirtti.

Bayındır, kursu TFF eğitmeni Muammer Birdal’ın vereceğini de sözlerine ekledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız