SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'den Kamp- Eğitim Merkezi

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Malatya’ya kamp ve eğitim tesisleri yaptırıyor. Kapalı teklif usulü ile yaptırılacak tesislerin ihalesi 4 Aralık 2007 tarihli Hürriyet Gazetesinde ilan edildi. İlana göre; kamp ve eğitim tesisleri 5 normal+bodrum katlı bina inşaatı şeklinde olacak. Ayrıca tribün binası ikmal inşaatı (ikmal inşaatı, elektrik, mekanik tesisatlar) ve çevre düzenlemesi işleri yaptırılacak. İhale dokümanı ‘Konaklar Mahallesi, Ihlamurlu Sokak No:9 4. Levent İstanbul” adresinden 3 bin YTL karşılığı temin edilecek. İstekliler 25 Aralık 2007 saat 17.00’ye kadar başvurularını yapmak zorunda. Federasyon ile ihaleyi kazanacak firma arasında yer teslimi yapıldıktan sonra işin 270 takvim günü içerisinde bitirilmesi gerekiyor.

İnönü Üniversitesi Kampusu karşısında yer alan 53 dönümlük söz konusu alan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne ait olup, 43 yıllığına Türkiye Futbol Federasyonu’na tahsis edilmişti. Arazi üzerinde 2 adet doğal çim futbol sahası bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde burada bulunan sahada Malatya, Diyarbakır ve Van bölgelerinin katılımıyla Genç Milli Takım Seçmeleri yapılmıştı.

Federasyon, bu alanda binanın yanı sıra gelen ekiplerin konaklamasına uygun yer ve UEFA kriterlerine uygun 1000 kişilik tribün yapacak.

Genç milli takımların tüm kategorilerindeki seçmeler Malatya Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılabilecek.

Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, tesislerin yapılıp tamamlanmasından büyük mutluluk duyacaklarını, bundan hem Malatyaspor’un hem de Malatya amatör sporu ile yöredeki illerin yararlanacağını belirterek, katkılarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, yönetim kurulu üyesi, hemşerimiz Metehan Berktaş ve TFF Malatya Bölge Müdürü Alper Talas’a teşekkür etti.

Cengiz “2003 Mayıs ayında göreve gelen Sayın Alper Talas başarılı projelere imza atıyor Öncelikle müdürlüğün daha sağlıklı bir binaya taşınmasını sağladı. Ardından 2 çim saha yapımında gayretleri oldu. Genç arkadaşımızın Malatya ve bölge futboluna katkılarını büyük bir sevinçle izliyoruz. Futbol Federasyonu Başkanımız Sayın Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyemiz, daha önce Malatyaspor yönetiminde birlikte çalıştığımız Sayın Metehan Berktaş da bu çalışmaları destekliyorlar. Ulusoy’a, Berktaş’a, Talas’a ve tüm Federasyon yönetimine Malatya’ya böyle bir tesis kazandıracakları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Cengiz, yapılacak tesisin bir benzerinin Türkiye’de ilk olarak Trabzon’da inşa edildiğini, Malatya’dakinin ise “çim sahasının doğal oluşu ve UEFA kriterine uygun yapılacak tribünüyle ilk oluşturacağını” belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız