SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFF'den Malatya'da Seminer

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Malatya'da futbolda güvenlik ve akreditasyon semineri düzenledi.

Polis Meslek Yüksek Okulu Salonu'nda düzenlenen seminere Malatya, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'daki TFF 2.Ligi ve TFF 3.Ligi kulüp temsilcileri ve yöneticileri, Emniyet Müdür Yardımcısı Turgay Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürü Vekili Ömer Dağdelen, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Türkiye Futbol Fedarasyonu Malatya Bölge Müdürlüğü ilgili ve yetkilileri katıldı.

Seminerde 2007-2008 futbol sezonunda stat ve güvenlik konuları, akreditasyon sistemi, Türkiye Futbol Fedarasyonu ile yapılacak işlemler, emniyet ile işbirliği konularında, Türkiye Futbol Fedarasyonu Stat ve Güvenlik Komitesi Müdürü Cenk Cem ve Akreditasyon Koordine Sorumlusu Cem Akdağ ile Malatya Bölge Müdürü Alper Talas bilgi verdi.

TFF Akreditasyon Koordine Sorumlusu Cem Akdağ, yeni sezonda stada girişlerin daha sıkı tutulacağını belirterek, "Bu yıl denetim daha sıkı olacak. Bu nedenle kulüpler çok titiz davranmalı ve eksikleri tamamlamalı" diye konuştu. Akdağ, bu tür seminerlerin yazılı olan kurallara daha dikkatli uyulması için düzenlendiğini vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız