SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"TFF'den Onay Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:06:27
A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü’nde basın sözcüsü Şahin Özer, ayakları yere sağlam basan bir kulüp olmak için çalıştıklarını söyledi. 
 
Kulübün “Ulusal Lisans” almasıyla ilgili bir açıklamada bulunan Özer, “UEFA ve TFF tarafından belirlenen “Hukuki, sportif, altyapı, personel ve mali kriterleri” yerine getirerek “Ulusal Lisans” belgesini aldık. Geçen sezon ilk kez hayata geçirilen Ulusal Kulüp Lisans sistemi kapsamında yapılan değerlendirmelerde lisansı alan 31 kulüp arasında yer aldık. Ulusal Lisansı alabilme adına bütün kriterleri yerine getirdik. Süper Lig’de dahi Ulusal Lisansı alamayan kulüpler var. Çok şükür biz bu lisansı aldık. Bu lisans, Türk futbolunun TSE belgesidir. Bu kriterleri UEFA istiyor ve olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Bizde bu lisansı almak için büyük bir titizlikle çalıştık” dedi.
 
Özer, ayakları yere sağlam basan bir kulüp olmak için çalıştıklarını kaydederek, şunları aktardı: “Dengeli ve ayakları yere sağlam basan bir kulüp olma çalışmalarımız devam ediyor. Ortada gerçekler ve belli bir bütçe var. Büyük transferler yapılır ama harcanacak büyük paralar kulübü borç batağına sürükler. Biz kulübün geleceğini de düşünüyoruz. Başarıyı elbette ki istiyoruz. Ama sağlam adımlarla başarılı olmak istiyoruz. Asansör takım olmak istemiyoruz. Hedefimiz önümüzdeki sezon için ilk 5 içinde yer almak. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor. Kulübün sağlıklı olması adına elimizden geleni yapıyoruz. Sıfır borcu olan kulüplerden birisiyiz. Düşük bütçeyle zoru başarmak istiyoruz.”
 
TFF’nin “Malatyaspor Futbol Kulübü” ismini henüz tescillemediğini kaydeden Özer, “Mayıs ayında yaptığımız mali kongremizde yasal prosedür gereği isim değişikliğiyle ilgili karar aldık. Karar sonrasında Dernekler Masasına başvurduk ve isim onaylandı. Şuanda TFF’nin ismi onaylamasını bekliyoruz. Bunun içinde çalışmalarımız sürüyor. Neticede isim değişikliği olmazsa olmaz değildi ama biz kamuoyunun bir talebini yerine getirmek istedik. TFF’nin bu noktada isim değişikliğini onaylamasını bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız