SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFFHGD Yönetimine Girdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:28:59
TFFHGD Yönetimine Girdi
A- A+ PAYLAŞ

3 Nisan tarihinde Ankara’da yapılan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin (TFFHGD) olağan genel kurulunda Abdurrahman Arıcı başkanlığında seçilen yönetime Zafer Demir de girdi. 

TFFHGD Malatya Şube Başkanı Zafer Demir’in de yer aldığı Abdurrahman Arıcı başkanlığındaki listenin gerekli oy çokluğuna ulaşarak seçilmesi Malatya hakem camiasında sevinçle karşılandı.

Olağan genel kurulun ardından konuşan TFFHGD Malatya Şube Başkanı Zafer Demir yeni yönetimde olduğu için oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Abdurrahman Arıcı başkanlığındaki listenin Türk hakemliğine büyük katkılar sunacak bir liste olduğunu vurgulayan Demir, “Başta başkanımız Abdurrahman Bey olmak üzere, tüm yönetici ve delege arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte hakem camiasına daha büyük katkılarımız olur” dedi.

Bu arada TFFHGD'nin yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu (Asil); Osman Avcı (İstanbul), Kuddusi Müftüoğlu (Antalya), Mete Kalkavan (FIFA Hakemi/İstanbul), Barış Şimşek (FIFA Hakemi, Trabzon), Hakan Özkan (İzmir), Yunus Yıldırım (Manisa),Aytekin Durmaz (Balıkesir), Zafer Demir (Malatya), Oğuz Uğurlu (İstanbul), Bekir Öcal (Ankara), Ömer Faruk Ocak (Kayseri), Yılmaz Butur (Siirt), Ömer Akyürek (Erzincan), Abdülkadir Güven (Gaziantep)

Denetleme Kurulu (Asil); Prof. Dr. Seydi Karakuş, Seyfi Gözaydın, Talat Akbulut, Sinan Cem İyihuylu, Zafer Şenyurt.

Disiplin Kurulu (Asil); Erdoğan Kırıcı, Ethem Atasoy, Avukat Çağlar Uyarca, İbrahim Bozan, Sabahattin İçöz.

Yönetim Kurulu (Yedek); Süleyman Güneş, Yusuf Kemal Coşkun, Mustafa Macit Keskin, Ferzande Emre, Ekrem Gerginci, Mustafa Atlı, Fatih Atalay, Bilal Turan, Kamil Biricik, Erol Akyürek, Mustafa Alagöz, Ekrem Değirmenci, Gökmen Olgaç, Serhat Alper, Hulusi Akırşan.

Denetleme Kurulu (Yedek); Mehmet Alemdar, Nurettin Demir, İsmet Aydın, Ferhat Kara, A.Ayberk Tuncer.

Disiplin Kurulu (Yedek); Bahamettin Öztürk, Recai Yaşar, Bilal Köseoğlu, Ahmet Tahsin Üçkaç, Bilal Kunt

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız