SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFFHGD'de Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:23
TFFHGD'de Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi'nde yeni başkan Zafer Demir oldu.

TFFHGD Malatya Şubesi 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. TFFHGD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Mutlu Dalbudak aday olmadı. Eski Süper Lig Hakemi Zafer Demir, tek liste halinde girdiği seçimi kazanarak, TFFHGD Malatya Şubesi'nin yeni başkanı oldu. 

Olağan genel kurulda konuşan TFFHGD Malatya Şubesi Eski Başkanı Mutlu Dalbudak, Malatya hakemliğine 15 yıla yakın hizmet ettiğini söyledi. Son 3 yılında TFFHGD Malatya Şubesi Başkanlığı görevini yürüttüğünü anımsatan Dalbudak, "15 yıla yakın Malatya hakemliğine hizmet ettim. Bugün itibariyle de bayrağı göreve gelecek yeni arkadaşlarımıza devrediyoruz" dedi.

"ZOR ŞARTLARDA DEVRALDIM"

Dalbudak, zor şartlarda dernek başkanlığı görevini devraldığını ifade ederek, "Biz göreve geldiğimizde dernek 3 sene kapalı kalmıştı ve her tarafa borcu vardı. Göreve geldiğimizde derneği yeniden dizayn ettik ve borçları kapattık. Allah'a şükür bundan da başarılı olduk. Şuanda derneğin ufak tefek, olması gereken borçları var" diye konuştu.

"Tekrar devam etme niyetinde olduğumu söyledim"

Göreve devam etmek niyetinin olduğunu ancak şartların farklı geliştiğini dile getiren Dalbudak, "Yolda birisi olarak 'Malatya hakemliğine devam etmek istiyorum' dedim. Beraberce bir liste oluşturup, yola devam etme niyetimizin olduğunu ilettim. Ancak uygun görülmedi. Ben, Malatya hakemliğini çok seviyorum. Beni Malatya hakemliği bir yerlere getirmiştir. 6 sene önce yaşadığımız sıkıntıları biliyorum. Arkadaşlarımın da bu sıkıntıları yaşamasını istemiyorum. Yolda olmama rağmen ikilik yapmama adına dernek başkanlığına adaylığımı koymadım. Her zaman içimde eksik kalacak şeyler var. Malatya hakemliğine daha yapacak çok şeyim vardı ama nasip değilmiş" ifadelerini kullandı. 

ESERDİ: "ÇOK HASSAS VE ÖZEL BİR CAMİAYIZ"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, genç hakemler için herkesin birlik içerisinde olarak, elinden geleni yapması gerektiğini belirtti.

Eserdi, genç hakemlere destek olma noktasında yapacakları çok şeyin olduğunu kaydederek, "Genç hakemlere yönelik biz ağabeylerin yapacakları ve yerine getirecekleri sorumluluklar var. Çok hassas ve özel bir camiayız. Bugün yönetici kesimine biraz dokunursun, alttan üstten söylersin çok fazla etkilenmez. Çok fazla yara almaz. Antrenör camiasına söylersin belki çok fazla etki yapmaz. Ancak hakem camiası gerçekten çok hassas bir camia" diye konuştu. 

Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, TFFHGD Malatya Şubesinin yeni yönetiminde görevinde başarılar diledi. 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi İkinci Başkanı Muharrem Zeyno da, hakem camiası ile her zaman iç içe olduklarını ifade ederek, "Bizim olaylarımız her zaman sahada kalır. En güzel olayda budur. Yaşananlar sahada kalır ve dışarı taşmaz" dedi.

Saha Komiserleri Derneği Malatya Şube Başkanı Nuri Karaağaç, TFFHGD Malatya Şubesi'nin olağan genel kurulunun hayırlı olması temennisinde bulundu. 

DEMİR: "MALATYA FUTBOL HAKEMLİĞİNİ DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ"

TFFHGD Malatya Şubesi'nin yeni başkanı Zafer Demir, Mutlu Dalbudak ve yönetiminden aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini kaydetti.

'Halka hizmet Hakka hizmettir' anlayışı ile yola çıkacaklarını dile getiren Demir, "Üyelerimize, spor taban birliklerine ve Malatya spor camiasına katkıda bulunmak istiyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın üst düzeyde olmasını sağlayarak, var olan huzuru devam ettirmek için çalışacağız. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan derneğimiz, hakemlerimizin haklarını savunma, sosyal etkinliklerin arttırılması adına el birliğiyle çaba göstereceğiz. Malatya hakemliğini daha da ileriye götürmek, kendisini yetiştiren ve geliştiren bir hakemliğin gelişmesine katkıda bulunmak çabasıyla, var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.

Zafer Demir başkanlığındaki TFFHGD Malatya Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor: Ramazan Kabak, Ata Yıldırım, Öner Fırat, Harun Reşit Güngör.

Denetleme Kurulu: Okan Sarı, Turgay Demir, Bilal Çuğlan.

Üst Kurul Delegesi: Ömer Karaca, Kaan Akın Öz, Alkan Akgül

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız