SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFFHGD'de Başkan Değişti

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:11
TFFHGD'de Başkan Değişti
A- A+ PAYLAŞ
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Seçimde, Mutlu Dalbudak, tek liste halinde katıldığı seçimde şube başkanı oldu. 
 
Dernek toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurula, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Üst Klasman (Süper Lig) hakemleri Suat Arslanboğa ve Zafer Demir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, İl Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı ile TÜFAD Malatya Şubesi 2. Başkanı Muharrem Zeyno'nun yanı sıra gözlemciler ve hakemler katıldı. Olağan genel Kuru'da divan başkanlığını eski hakem Dursun Cumali Sucu yaptı. Sucu, genel kurulu açmadan önce yaptığı konuşmada, "Son dönemde Malatya hakemliğinde paydaşların katkılarıyla birlik ve beraberliğin sağlandığını görüyoruz. Malatya, Türkiye'de "Seçimler ne olacak?" diye merak edilen illerden bir tanesiydi. Genel merkezde de görev yaptığım zaman bunu çok iyi görüyordum. Şuanda Malatya o birlik ve beraberliği yakaladı" dedi. 
 
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya hakem camiasındaki birlik ve beraberliğin kendilerini çok gururlandırdığını ifade ederek, "Yaşadığımız bazı sıkıntıları olayın gereği olarak düşünüyorum. Çok büyük bir camiayız. Zaten böyle şeyler olmazsa, büyüklüğümüz olmaz. Herkes aynı fikirde olursa, o zaman bizim büyüklüğümüz tartışılır. O nedenle ben her düşünceye ve her arkadaşımıza saygı duyulmasını istiyorum. Bende saygı duyuyorum" ifadelerini kullandı. 
 
MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir de, yıllardır özlemi içerisinde oldukları bir tabloyu yakalamanın muyluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Malatya'da amatörlerinde istediği bir tablo yakalandı. Bunun özlemi içerisindeydik. Bu tablonun oluşması bizleri hem duygulandırdı hem de çok mutlu etti" diye konuştu. 
 
Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. TFFHGD'de mevcut başkan Mesut Aslangiray, aday olmazken, Mutlu Dalbudak, tek liste halinde girdiği seçimde Türkiye Fal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şubesi Başkanı oldu. Dalbudak, seçim sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yıllardın Malatya'da seçimlere tek liste halinde gidilmiyordu. Herkesin desteği ve ortak kararıyla benim adaylığım uygun görüldü. Benim ismimde üzerinde birleşme sağlanması, beni çok gururlandırdı.Derneğimiz eskiden çok faaldi. Son birkaç yıldır gerileme dönemine girdi. İnşallah derneğimizi, çok daha iyi bir hale getireceğiz." Mutlu Daldubak başkanlığındaki TFFHGD Malatya Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor; "Mustafa Burak Er, Mehmet Kürşat Öner, Öner Fırat ve Ata Yıldırım." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız