SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TFFHGD'de Yeni Başkan Yıldırım

0
Güncellendi - 2018-01-19 03:09:18
TFFHGD'de Yeni Başkan Yıldırım
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 12.Olağan Genel Kurul’da TFFHGD Malatya Şube Başkanlığı’na Ata Yıldırım seçildi.

Burak Karaca Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Eski Malatya Şube Başkanı Ramazan Kabak görevi Ata Yıldırım’a devretti.

Genel kurula TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, TFFHGD Genel Merkez Üyesi Zafer Demir, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Ömer Karaca, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, TFF Temsilcisi ve Ceza Kurulu Başkanı Avukat Faik Demez, İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, hakem ve gözlemciler katıldı.

12.Olağaan Genel Kurul’da seçime tek liste halinde giren A Klasman Yardımcı Hakemi Ata Yıldırım, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Malatya Şubesi’nin yeni başkanı oldu.

Bir önceki dönem başkanlık yapan Ramazan Kabak’a, hakem camiasına verdiği hizmetlerden dolayı plaket takdim edildi.

Eski dernek başkanı Ramazan Kabak, hakem camiasına hizmet etmekten her zaman gurur duyduğunu ifade ederek, “Yeni yönetimin gençlerden oluşması beni son derece memnun etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hakem ve gözlemcilerin yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

Yeni başkanı Ata Yıldırım ise önceliklerinin Malatya hakem ve gözlemcilerine hizmet etmek olduğuna vurgu yaparak, “Dernek yönetimi olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” diye konuştu.

Ata Yıldırım başkanlığındaki TFFHGD Malatya Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Harun Reşit Güngör, Kerem Candaş, Burak Sami Şad, Engin Vedat Seyhan.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bayram kınık (6 yıl önce)
    yeni başkan ata yıldırımı kutlarken yeni yönetimle birlikte başarılı olmalarını dilerim.malatya için hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla