SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"TFF'nin Kararını Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:30:57
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Tecdespor-Doğanşehir Belediyespor maçında çıkan olaylarla ilgili TFF Yönetim Kurulu’nun vereceği kararı beklediklerini söyledi. 

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Ligi play off serisinde Tecdespor ile Doğanşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşma çıkan olay sonrası maçın hakemi Oğuz Kaan Turan tarafından tatil etmişti. Maçın tatil edilmesinin ardından hakem ve gözlemci raporları TFF’ye gönderildi. Her iki takım, TFF Yönetim Kurulu'ndan çıkacak olan kararı beklemeye başladı. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, “Türkiye Futbol Federasyonu ile gerekli istişarelerimizi yaptık. Yarım kalan maçlarla ilgili gerekli kararı TFF Yönetim Kurulu veriyor. Malatya’dan gerekli dosya ve belgeler TFF’ye gönderildi. İlk TFF yönetim kurulu toplantısında kararın verilmesini bekliyoruz. Tahmini 10 gün içerisinde bu karar açıklanacaktır” dedi.

Özdemir, alınacak karara göre play off’la ilgili durumun netleşeceğini ifade ederek, “Kararın hangi yönde çıkacağını bilemeyiz. Karara göre play off müsabakalarının neticelerini netleştirip, sonlandırmış olacağız. Şuanda tamamen TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecek kararı bekliyoruz” diye konuştu.

21 Nisan Pazar günü oynanan karşılaşma, 1-1 devam ederken 86.dakikada  orta hakem Oğuz Kağan Turan, Tecdespor lehine penaltı kararı verince  saha içi karışmıştı. Doğanşehir  Belediyespor ‘dan bazı futbolcuların hakeme yoğun itirazları sırasında hakeme fili müdahalede de bulunulunca, hakem maçı tatil etmiş ve karşılaşma yarıda kalmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız