SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"TFF'nin Takvimini Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:56:24
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un kulüp başkanı Dursun Cumali Sucu, iç transferi tamamladıklarını, dış transferde ise 5-6 oyuncu ile anlaştıklarını ancak statünün netleşmesini beklediklerini söyledi.

Sucu, Malatya'dan ve dışarıdan gelen futbolcularla ilgili olarak teknik heyetin bir deneme yaptığını kaydetti. 

Genç bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Sucu, futbolcu denemeleri sonrası teknik heyetin son kararını vereceğini belirtti.

Sucu, iç transferde görüşmelerin sona erdiğini kaydederek, iç transferi tamamladıklarını ifade etti. 

Dış transferde 5-6 oyuncu ile anlaştıklarını dile getiren Sucu, "Listemizde yer alan futbolcularla görüşmelerimizi yaptık ve anlaşmaya vardık. Ancak TFF'nin statüyü netleştirmesini bekliyoruz. Statüye göre bu futbolcularla anlaşma imzalayıp, lisans çıkartacağız" dedi. 

Sucu, yeni sezonla ilgili olarak 2 etaplı bir kamp çalışması yapacaklarını kaydederek, kamp çalışmalarına başlamak için TFF'nin ligin başlangıç tarihini açıklamasını beklediklerini belirtti.

Ligin başlangıç tarihine göre sezon hazırlıklarına başlayacaklarını ifade eden Sucu, "Birinci etap kamp çalışmalarımızı Malatya'da yapacağız. Buradaki kamp çalışmalarımız 10 gün sürecek. Birinci etap kamp çalışmalarının ardından takımımız Nevşehir'e geçecek. İkinci etap kamp çalışmalarımızı da burada yapacağız" diye konuştu. 

Sucu, Malatya Yeşilyurtspor olarak tesisleşme noktasında önemli bir adım attıklarını ifade ederek, kulübün yeni tesisinin kısa süre sonra hizmete açılacağını bildirdi. 

Tesisleşme konusuna büyük önem verdiklerini dile getiren Sucu, "Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat'ın desteğiyle takımımıza iyi bir tesis kazandırmak için kolları sıvadık. Kulübümüze iyi bir tesis kazandırmak için çalışmalara başladık. Kısa süre içerisinde tesisimizi hizmete açacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız