SON DAKİKA
SON DEPREMLER

The Economist'ten Putin Kapağı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:41:58
The Economist'ten Putin Kapağı
A- A+ PAYLAŞ

İngiliz The Economist dergisi bu haftaki kapağını Putin'in Avrupa üzerindeki savaşına ayırdı.

Ünlü haftalık dergi The Economist, bu haftaki kapak konusunu Batı ile Putin arasında yaşanan çekişmeye ayırdı.

Dergiye göre, Putin'in asıl hedefi Birleşmiş Milletler ve NATO..  Çünkü ona göre Batılı bu yapılanmalar ordulardan daha büyük bir tehlike oluşturuyor. Putin bu gibi örgütlenmelerin yayılmasını önlemek istiyor.

İPLER PUTİN'İN ELİNDE

The Economist, Putin'in Batı ile savaşında ipleri elinde tutan taraf olduğunu resmetti. Avrupa ve Amerika'dan gelen yaptırımlara ve yaşadığı zorluklara rağmen Putin'in tarafından bakıldığında kazananın o olduğunu söyledi.

KREMLİN'İN TARTIŞMASIZ KRALI

"Düşmanlarının tüm entrikalarına rağmen Kremlin'in tartışmasız kralı olduğunu herkese gösterdi" diyen dergi Rusya'nın rutin tehditleri ile Ukrayna'yı sindirdiğinin altını çizdi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız