SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY Ankara Sefer Sayısını Düşürdü

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları, kış tarifesinde haftanın her günü karşılıklı olarak yapılacağını açıkladığı Ankara- Malatya uçak seferi sayısını, haftada 4 güne düşürdü. Yeni tarifenin 1 Aralık’tan itibaren uygulanacağı öğrenildi. Malatya- Ankara arasında sefer yapan tek havayolu şirketi olan THY’nin Ankara sefer sayısını düşürmesi eleştirilere yol açarken, düzenlemenin hangi nedenle yapıldığı açıklanmadı.

THY'nin bir süre önce açıklanan kış tarifesine göre; Malatya-Ankara seferlerinde uçak haftanın her günü Malatya’dan 06.30’da kalkarak 07.30’da Ankara’da olacak, Ankara’dan Malatya’ya ise her gece saat 21.00’da hareket edecek olan uçak saat 22.00’de Malatya’ya varacaktı.

Bu tarifenin üzerinden 1 ay geçmeden, yeni bir düzenleme yapan THY’nin, Ankara- Malatya karşılıklı uçak sefer sayısını 4’e düşürdüğü bildirildi.

1 Aralık 2006- 24 Mart 2007 tarihleri arasında uygulanacağı belirtilen Malatya- Ankara karşılıklı uçak seferlerinin yeni tarifesi şöyle:

MALATYA-ANKARA: Pazartesi 06.30, Çarşamba 07.00, Cuma 06.30 ve Cumartesi 08.15

ANKARA-MALATYA: Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri 21.00

* İSTANBUL SEFERLERİ..
Bu arada THY’nin İstanbul- Malatya arasında karşılıklı her gün 2 kez gerçekleştireceği direkt uçak seferlerine ilişkin tarifenin son durumu da şöyle belirlendi:

GİDİŞ:
1. Uçak: Malatya- İstanbul (Kalkış 09.55- Varış 11.30)
2. Uçak: Malatya- İstanbul (Kalkış 21.10- Varış 22.45)

GELİŞ:
1. Uçak: İstanbul- Malatya (Kalkış 07.30- Varış 09.05)
2. Uçak: İstanbul- Malatya (Kalkış 18.50- Varış 20.25)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız