SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''THY, Bu Seferleri Koysun mu?''

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları'nın, haftanın 3 günü, gündüz saatlerinde İstanbul- Malatya arasında karşılıklı direkt uçak seferi koymayı düşündüğü, bunun için talep saptaması yapmaya başladığı öğrenildi. Sabiha Gökçen Hava Alanı'ndan yapılması düşünülen bu seferlerde 59 YTL'lik fiyat uygulanacağı da haber alındı.

Halen haftanın 7 günü gece İstanbul- Malatya, sabah da Malatya- İstanbul arasında direkt, 5 günü de Ankara bağlantılı karşılıklı Malatya Seferi bulunan THY'nin, İstanbul Sahiba Gökçen Havaalanı'ndan Malatya'ya haftanın 3 günü direkt karşılıklı sefer konulması ile ilgili ön çalışma yaptığı, talep beklentilerine göre bu konudaki kararını netleştireceği belirtildi.

THY'nin Malatya bilet satış acentalarından Arfentur yetkilisi Mehmet Fendoğlu, "THY'nin halen Malatya'ya yaptığı direkt ya da Ankara bağlantılı İstanbul uçak seferleri Atatürk Hava Limanı'ndan gerçekleştiriliyor. İstanbul Sabiha Gökçen Hava Alanı'ndan Malatya'ya, haftada 3 gün ve gündüz saatlerinde direkt uçak seferi yapılması gündemde ve THY bu konuda ön araştırma yapıyor. Biz acenta olarak, bu seferlerin mutlaka yapılması ve Malatyalının bu seferlere ilgi göstereceği yolunda görüşümüzü ilettik. Gerek Malatya'daki, gerekse Malatya dışındaki hemşehrilerimiz de, bu konuda THY'na görüşlerini ve taleplerini iletirlerse etkili olacağını düşünüyoruz. Malatya'ya, gündüz 10.00'da İstanbul'dan havalanan uçağın varışı 11.30, Malatya dönüşü de 12.30 gibi olabilecek ve bu seferlerin hemşehrilerimiz için oldukça önemli bir hizmet olacağını değerlendiriyoruz."dedi.

Bu arada, haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Malatya'ya gündüz saatlerinde karşılıklı yapılması düşünülen uçak seferleri konusunda, Malatyalıların görüşlerini THY'nin "malatyasatis@thy.com" elektronik posta adresine iletebilecekleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız