SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY Uçağına Bomba İhbarı

A- A+ PAYLAŞ

THY'nin Ağrı - İstanbul seferini yapan 31 sefer sayılı yolcu uçağı, bomba ihbarı nedeniyle Malatya'ya indi.

Türk Hava Yolları'nın Boeing 737-400 tipi uçağı İstanbul seferini yapmak üzere 87 yolcusu ile Ağrı Havaalanı'ndan kalkış yaptı. TK-2731 sefer sayılı THY uçağına havalandıktan kısa bir süre sonra bomba ihbarı yapılınca uçağın kaptan pilotu Malatya Havaalanı'na iniş yapmak için hava trafik kontrol kulesi ile irtibata geçti. THY uçağı Malatya Havaalanı'na acil iniş yaptı.

Malatya Havaalanı'na acil iniş yapan THY uçağı için geniş güvenlik önlemleri alındı. Aynı zamanda askeri güvenlik bölgesi olan Malatya Havaalanı'na iniş yapan uçağın yolcuları önce terminal binasına alındı ve burada salona giriş ve çıkışlar yasaklandı. Daha sonra ise TEM Şubesi Bomba İmha Ekipleri, uçakta arama yaptı. Aramalardan
sonra yolcu eşyaları terminal binasına alındı. Eşyalar tek tek X-Ray cihazından geçirildi. Eşyaların aranmasında da olumsuz bir duruma rastlanmadı.

Uçakta ve eşyalarda yapılan aramaların ardından bu kez yolcular tek tek X-Ray cihazından geçirilerek yeniden uçağa bindirildiler. Uçak İstanbul'a hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız