SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY'den Malatya Seferlerine İndirim..

A- A+ PAYLAŞ

THY, İstanbul ve Ankara'dan Malatya'ya yaptığı karşılıklı uçak seferlerinde önemli fiyat indirimine gitti.. THY, Ankara ve İstanbul ile Malatya arasında 79 YTL'den yolcu taşımaya başladı.

FİYATLAR NEREDEN NEREYE?
THY Malatya Bilet Satış Acentası olan Arfentur'un Malatya yetkilisi Mehmet Fendoğlu, kurumun Malatya seferlerinde, Ramazan ayında yaptığı indirimden sonra yeni bir indirime gittiğini ve 79 YTL'den yolcu taşınmasına başlandığını söyledi.

THY, bazı özel şirketlerin indirimli fiyatlarla yolcu taşımaya başladığı Malatya'nın da aralarında bulunduğu uçuş noktalarında fiyat indirimine gitmişti.

THY; daha önce 149 YTL olan İstanbul-Malatya uçak seferinde bilet fiyatını Ramazan ayı boyunca 109 YTL'ye düşürmüştü. Bayram süresince yeniden 149 YTL'ye yolcu taşıyan THY, son olarak İstanbul-Malatya arasında fiyatı 79 YTL'ye indirdi.

Kuruluş; daha önce 109 YTL olan Ankara- Malatya karşılıklı uçak seferindeki bilet fiyatını Ramazan ayı boyunca 89 YTL'ye düşürmüş, Ramazan bayramında ise 129 YTL'lik fiyat uygulamıştı. THY, son indirim kapsamında Ankara- Malatya bilet fiyatını da 79 YTL'ye çekti.

KIŞ TARİFESİ..
Bu arada, THY'nin 30 Ekim 2005'ten itibaren uygulamaya koyduğu Kış Tarifesi'nde, İstanbul'dan Malatya'ya haftanın her günü direkt uçak seferi gerçekleştiriliyor. Bu seferde İstanbul'dan 19.25'de havalanan uçak 21.00'de Malatya'ya varıyor. Malatya'dan İstanbul'a direkt uçuşlar ise, haftanın her günü saat 07.10'da yapılıyor.

Ankara'dan Malatya'ya ise; haftanın Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri karşılıklı uçak seferi gerçekleştiriliyor. Ankara'dan gelişte uçak 15.15'te havalanıyor ve uçağın Malatya dönüş saati ise 17.15. Bu seferlerin İstanbul bağlantısı da bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız