SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY'nin Kabin Amirinin Ölümü

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:14
THY'nin Kabin Amirinin Ölümü
A- A+ PAYLAŞ

THY'nin Osaka-İstanbul uçuş ekibinde görevli kabin amiri, kaldığı otelde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Türk Hava Yolları'nın Osaka-İstanbul seferini gerçekleştirecek uçuş ekibinde görevli kabin amiri Sema Müstecaplıoğlu, Japonya'da kaldığı otelin odasında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

THY'den edinilen bilgiye göre, kabin amiri Sema Müstecaplıoğlu'nun (45) uçuş ekibiyle birlikte kaldığı otelde öğle yemeğine katılmamasından şüphelenen arkadaşları, odasına gitti.

Müstecaplıoğlu'nun bütün çağrılara rağmen kapıyı açmaması üzerine, otel görevlilerinden yardım isteyen ekip arkadaşları, kapı açıldığında kabin amirini baygın halde buldu.

Odaya çağrılan sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Müstecaplıoğlu'nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi.

Sema Müstecaplıoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Cenazenin, Japonya'daki işlemlerin ardından Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız