SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY'nin Sabah Uçak Seferi de İptal

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları'nın bugünkü saat 07.25 İstanbul – Malatya seferi, Malatya'daki hava koşullarının olumsuzluğu nedeniyle iptal edildi.

Atatürk Havalimanı'ndan THY'nin tarifeli İstanbul-Malatya seferi ile Malatya'ya seyahat edecek olan yolculara havalimanı yetkilileri ilk olarak 30 dakikalık gecikme ile uçuş yapılacağını bildirdi. Bu gecikme süresinin dolmasından sonra, THY yetkilileri, Malatya yolcularına biri 30 dakika, biri 1 saatlik 2 gecikme duyurusu daha yaptı. Ancak, 3. gecikme süresinin dolmasından 5 dakika sonra 09.30'da seferin Malatya'daki hava koşullarının olumsuzluğu nedeniyle iptal edildiği duyuruldu.

07.25'daki uçağa yetişmek için İstanbul'un çeşitli yerlerinden saat 05.00 ila 06.00 arasında yola çıkan ve çoğunluğu 06.00'da havalimanında olan yolcular yaklaşık 4 saat uçuşun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bekledikten sonra, THY'nin iptal duyurusu ile biletlerini iptal etmek ya da ertelemek zorunda kaldı. Acil işi olan bazı yolcular ise, İstanbul-Elazığ seferi ile Malatya'ya dönmeyi tercih etmek durumunda kaldı.

Bu arada, THY İstanbul-Malatya seferinden 5 dakika önceki bir sefer olan İstanbul-Ağrı seferinde de gecikme yaşanması nedeniyle THY yetkilileri anons yaparak Ağrı'ya seyahat edecek yolculara ikram yapılacağını, bunun için Ağrı yolcularının havalimanındaki Kokpit Cafe'ye gidebileceklerini duyururken, iptal ve erteleme işlemlerine ayırmak zorunda kaldığı zaman ile birlikte yaklaşık 5 saat boyunca havaalanında bekleyen Malatya yolcularına herhangi bir ikram yapılmadı.

Öte yandan, THY'nin Cumartesi akşam seferi ise yapıldı. Uçak 18.53'de İstanbul'dan havalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız