SON DAKİKA
SON DEPREMLER

THY'ye Kayısı Teşekkürü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:05:59
THY'ye Kayısı Teşekkürü
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık'ın çağrısıyla bir araya gelen Malatya'nın ticaret ve sanayi dünyası, 27 Eylül'de THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya teşekkür ziyaretinde bulunacak. 

Malatya, İstanbul Feshane'de düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri'nde THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'dan Malatya kayısısının tanıtımını yapmak ve iç tüketimi artırmak amacıyla THY uçaklarında kuru kayısı ikram edilmesi konusunda söz almıştı. Yapılan anlaşmanın detaylarını görüşmek ve teşekkürlerini iletmek üzere bir araya gelen Malatya'nın önemli isimleri, 27 Eylül Perşembe günü Topçu'yu makamında ziyaret edecek. Ziyarete Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yalçın Geyik, MAKİAD Başkanı Muzaffer Erşan, MÜSİAD Başkanı Namık Şahin, Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu, Malatya Esnaf ve Sanayi Odası Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Başkanı Ali Evren, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Mesut Parlak ve eski Başkan Şaban Taçyıldız, MİAD Başkanı Yunus Akdaş, MİAD Kadın Kolları Başkanı Kadriye Yüksel, MASTÖB Başkanı Bekir Alyüz, MADEF Başkanı Yılmaz Durmuş, Malatya Pazarı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Palancı ve ulusal basının Malatyalı tanınmış yüzlerinin katılması bekleniyor.

Ziyaret sırasında THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'ya ikramlık kayısıların ambalajlı modellerinden bir örnek takdim edilecek. İçerisinde Türkçe ve İngilizce faydaları da belirtilen paketlerdeki slogan ise “Doğal Mucize-Natural Miracle” olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız