SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ticaret Borsası Yeni Binasına Taşındı

0
Güncellendi - 2016-03-31 23:19:00
Ticaret Borsası Yeni Binasına Taşındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret Borsası, Çevreyolu Niyaz Mısri Cami yanındaki yeni binasına taşındı. Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, yeni binanın hayırlı olmasını diledi.

TSE 9000 kalite sistemine sahip olan Malatya Ticaret Borsası akredite borsa olma yolunda üyelerine beş yıldızlı hizmet verme adına önemli bir adım attı. Türkiye’deki 113 borsa arasında 20. Sırada yer alan Malatya Ticaret Borsası, kayısının başkenti olan Malatya’ya yakışır bir borsa binası kazandırdı. 5 bin metrekare kapalı alanı olan 7 katlı yeni hizmet binasında 300 kişilik konferans salonu, 50 kişilik eğitim salonu, modern cihazlarla donatılmış bir laboratuvar ve 50 kişilik ürün satış noktası yer alıyor.

Yılda 350-400 milyon dolar ihracat yapılan kayısı sektörüne hizmet verebilecek akredite laboratuvarı ve elektronik satışı salonu olan uluslararası alım satım yapabilen bir borsa olmayı hedeflediklerini belirten Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, borsanın gerçekleşen projelerinden birisinin de 4-5 dakika gibi kısa bir sürede güvenilir sonuçlar veren kükürt dioksit cihazını borsa laboratuvarına kazandırdıklarını söyledi. Borsa olarak aldıkları yeni bina sonrası Malatya’ya yakışır bir borsa binası yaptıklarını söyleyen Özbey, 1 Nisan itibariyle artık hizmetlerin yeni yerde verileceğini ifade etti.

Özbey ayrıca resmi açılış töreninin ise ileri ki dönemlerde üst düzey katılım ile gerçekleştirileceğini söyledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Asafoglu (8 yıl önce)
    Malatya'ya yakışır binaymış Birazda şire pazarına önem versinler.pislikten geçilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (8 yıl önce)
    allah vere binanin faizini odeyebileler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram İŞKUR (8 yıl önce)
    Hayırlara vesile olur inşallah.Emeği geçenlerden Allah Razı Olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (8 yıl önce)
    Ticaret Borsamız eski şire pazarında küçük bir dükkandan nerelere geldi.Malatyamızın yeni ve modern bir Ticaret Borsası binasına ihtiyacı vardı.Binanın yapımında emeği geçen başta Borsa Başkanı Gürsel Özbey olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim.Hayırlı ve uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla