SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ticaret ve Sanayi Odası Ayrılmalı..''

A- A+ PAYLAŞ

2. Organize Sanayi Bölgesi Derneği Başkanı Süleyman Ataş'ı ziyaret eden MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri, istişarelerde bulundular. 2. Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri Derneği Başkanı, MÜSİAD yöneticilerini kabul ederken, Ticaret ve Sanayi Odası'nın mevcut yapısı ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Ataş, 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde, çalışır vaziyette 35, inşaatı süren 35 ve proje safhasında olan 80 fabrika bulunduğunu belirtip, "10 yıl önce kurulan 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde, su, kanalizasyon ve yol gibi altyapı sorunları var. Ayrıca ulaşım ve çöp toplama sorunumuz da bulunuyor. Sorunlarımızı birçok merciye ilettik ve dile getirdik, ancak çözülmedi"dedi.

Malatya'nın büyük bir şehir olduğunu, bu nedenle Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Ticaret Odası'nın ayrılarak ayrı bir Malatya Ticaret Odası kurulması gerektiğini dile getiren Süleyman Ataş, "300 civarında sanayicisi olan Malatya'da sadece Ticaret ve Sanayi Odası yetersiz kalılyor. Ticaret Odası ayrı kurulmalı"şeklinde konuştu.

Bu arada, 12-14 Ağustos tarihleri arasında Malatya'da gerçekleştirilecek olan MÜSİAD GİK toplantısına katılmak üzere, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun'un 13 Ağustos akşamı Malatya'ya geleceği bildirildi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Ahmet Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Bakan Coşkun'a sunacakları Malatya istekleri dosyasına yazmak üzere sivil toplum kurulmuşlarını ziyaret etmeye başladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız