SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Tik Tak''lı Koli Alarmı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kargo ile kendisine gönderilen kutuyu açan bir şahıs, kutuda saat olduğunu görünce bomba olabileceği iddiasıyla polise ihbarda bulundu.

Geniş güvenlik önlemleri altında bomba imha ekiplerinin incelediği paketlerden bir firmanın promosyon amaçlı olarak marketlere gönderdiği masa saatleri olduğu ortaya çıkınca herkes rahat bir nefes aldı.

Olay Malatya merkez Fırat mahallesi Hastane caddesi Erenler sokak Sözen sitesi altındaki bir markette meydana geldi. Bir kargonun dağıtım elemanı, market sahibi Veysel Kebiroğlu'na gelerek, marketin adres olarak gösterildiği paketleri teslim etmek istedi. Market sahibi Veysel Kebiroğlu ise, paketi açıp içinde saatin çalıştığını fark edince, paketi marketin girişindeki bahçeye fırlattı.

Adı kayıtlı ve kimin tarafından gönderildiği belli olmayan ve elle sarılı olan paketin saatli bomba olabileceğini düşünen market sahibi polisi arayarak ihbarda bulundu. Kargo elemanı da market sahibinin telaşını görünce, elindeki diğer paketleri yine marketin önüne bırakarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi güvenlik çemberine aldılar. Bomba imha uzmanları inceledikleri paketlerin, bir yağ firmasının promosyon amaçlı olarak dağıttığı masa saatleri olduğunu tespit edince, herkes rahat bir nefes aldı.

Market sahibi Veysel Kebiroğlu, günlük marketine en az 200 çocuğun alışverişe geldiğini anlatarak, "Duyarlı olmak gerekiyor. Paketten sadece saat çıkmayabilirdi, içinde bomba da çıkabilirdi. Sonuçta ben günde 200 tane çocuğu ağırlıyorum burada. Polis arkadaşlarımız biraz yoruldu ama, sonuçta bu gerçekte olabilirdi. Herkesin duyarlı olması gerekiyor" diye konuştu.

HABER-FOTO: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız