SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tilmaç'a Son Görev

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:24:44
Tilmaç'a Son Görev
A- A+ PAYLAŞ

Katıldığı düğün töreninde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Malatya doğumlu usta oyuncu Sümer Tilmaç, son yolculuğuna uğurlandı. Tilmaç’ı sanatçı dostları son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

Katıldığı düğün töreninde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 67 yaşındaki usta oyuncu Sümer Tilmaç için Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze törenine Tilmaç’ın eşi Nazan Tilmaç, kızı Hande Tilmaç, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, oyuncu Sinan Bengier, Volkan Severcan, Orhan Gencebay, Sadi Kalyoncu, iş adamı Sedat Peker ve çok sayıda ünlü isim katıldı. Tilmaç’ın eşi Nazan Tilmaç taziyeleri kabul etti. Usta oyuncunun yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.

Tilmaç'ın cenazesine katılan Ferdi Akarnur, “İki yıl kanser tedavisi gördü. Kalp rahatsızlığını kendisi daha önce yaşamıştı. Tedavi olması gerekiyordu ama ihmal etmiş. Kalp rahatsızlığını tedavi etmiş olsaydı o krizi atlatabilirdi. Ama işte hayat böyle, yarın ne olacağı belli değil” dedi.

“KISMETİ BU KADARMIŞ”

Törene katılan Orhan Gencebay, “Sümer kardeşim harika bir insan, harika bir sanatçıydı. Yaratanın emridir. Kısmeti bu kadarmış. Başsağlığı diliyorum. Acı da çekmedi, bu da önemli bir şey. Bu dünyadaki görevini layıkıyla yaparak göçtü. Tüm sanat camiasının, ailesinin başı sağ olsun” diye konuştu.

“DÜĞÜNÜMÜZE GELEREK BİZİ ONURLANDIRMIŞTI”

Törende yer alan iş adamı Sedat Peker de, “Sümer ağabey benim düğünüme gelerek orada vefat etmiş olması kendisini ailemin ferdi yapmıştır. Kendisi bizim yaşça büyüğümdür. Düğünümüze gelerek bizi onurlandırmıştı. Bundan sonra da biz yaşadığımız sürece kendisinin ruhu için dua edip, ruhunu onurlandırmak adına gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Tilmaç’ın tabutu okunan duaların ardından cenaze aracına taşındı. Tilmaç’ın cenazesi öğle namazını müteakiben düzenlenen törenin ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız