SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tıp Bayramı Kutlanacak

A- A+ PAYLAŞ

14 Mart Tıp Bayramı, kent merkezi ile üniversite kampüsünde düzenlenecek törenlerle kutlanacak. İlk tören sabah Atatürk Anıtı önünde yapılacak.

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından organize edilen Tıp Bayramı kutlama programı şöyle:

"14 MART PAZARTESİ

09.00 Atatürk anıtına çelenk sunumu (şehir merkezi)

09.30 Pembe yoldan beyaz yürüyüşü (İ.Ü.Kampüsü -Mühendislik fakültesi önü)

10.00 Saygı duruşu ve İstiklal marşı (Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi)

-Malatya tabibler odası başkanı Dr.Mustafa EROĞLU'nun konuşması

-Malatya İl sağlık müdürü V. Dr.Osman İÇEL 'in konuşması

-Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ramazan ÖZDEMİR 'in konuşması

-Rektör Prof.Dr.Cemil ÇELİK 'in konuşması

-Onur konuklarının konuşması

-Müzik dinletisi

-Profesör ünvanı alan öğretim üyelerine cübbe giydirilmesi

-Plaket sunumu

-Dönem 1 öğrencilerine beyaz önlük giydirilmesi

-Fakültemiz mezunlarından Yrd.Doç.Dr.Tuba BAYINDIR'ın konuşması

-İkram"

ÇAKIR'IN MESAJI..
Öte yandan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Çakır'ın mesajı şöyle:

"“Direkt olarak insan yaşamını konu alan bir meslek olan hekimlik, dünyanın en zor olduğu kadar, en onurlu ve kutsal mesleklerinden biridir.

En büyük sermayemiz olan sağlığımızın korunmasında ve bozulan sağlığımızın tedavi edilmesinde başta doktorlarımız olmak üzere bütün sağlık personelinin büyük fedakar ve özverili çalışmaları yatmaktadır.

Yıllarca aldıkları tıp bilgisine, insan sevgisini de katarak, bizleri bozulan sağlığımıza yeniden kavuşturan sağlık personelinin son yıllarda gösterdikleri gelişmeler bizleri gururlandırmakta, ülkemizin sağlık sektöründe gelişmiş ülkeler seviyesine çıkmasına önemli katkılar sunmaktadır.

Bu düşüncelerle, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına ülkemizin dört bir yanında fedakarca hizmet veren değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, başarılar diliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız