SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tıp Eğitimi Modeli'ni İncelediler

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:24:51
'Tıp Eğitimi Modeli'ni İncelediler
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde uygulanan “Tıp Eğitimi Modeli” Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi heyeti tarafından yerinde incelendi.

  İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından geliştirilen ve başarıyla uygulanan 'Tıp Eğitimi Projesi', tıp eğitimi veren diğer yükseköğretim kurumlarından ilgi görüyor.

Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi  öğretim üyelerinden oluşan bir heyet, 'Tıp Eğitimi Modeli' hakkında bilgi almak üzere İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesine gelerek burada görüşmeler yaptı. Teorik ve pratik tıp eğitimi çalışmalarını yakından görme ve inceleme imkânı bulan heyet, Tıp Fakültesi yöneticileri ve hocalarından konu ile ilgili detaylı bilgi aldı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, konuk heyetle beraber gerçekleştirilen toplantılarda, projenin amacı ve nasıl uygulandığı hakkında bilgi paylaşımında bulunduklarını kaydetti.

Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Heyeti, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti. İnönü Üniversitesindeki gelişmelerle ilgili bilgileri de paylaşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesine ait plaket takdim eden heyette İnönü Üniversitesi tarafından geliştirilen ve uygulanan 'Tıp Eğitimi Modeli'ni son derece başarılı bulduklarını belirttiler.

Rektör Prof. Dr. Çelik ile görüşen Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi Heyeti, daha sonra İnönü Üniversitesi Güneş Enerjisi Santralini  ve kampüs alanında da incelemelerde bulundular. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız