SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tıp'tan 10 Hoca Gidiyor

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1'i profesör, 8'i doçent ve 1'i yardımcı doçent olmak üzere 10 öğretim üyesinin ayrılacakları öğrenildi.

KİMLER GİDİYOR?
Edinilen bilgiye göre, Tıp Fakültesi'nden ayrılan ya da ayrılacak oldukları bildirilen öğretim üyeleri ile gidecekleri- gittikleri yerler şöyle:

"* Doç.Dr. Gürsoy Doğan-Dermatoloji- Muğla Üniversitesi- ( Yeni Tıp Fakültesi)
* Doç.Dr. Murat Cem Miman (KBB)Afyon Kocatepe Üniversitesi
* Doç.Dr Savaş Demirbilek- Çocuk Cerrahi ABD- Muğla Üniversitesi
* Doç.Dr. İ.Çetin Öztürk - Biyokimya ABD- Muğla Üniversitesi
* Doç.Dr. Feral Öztürk- Halk Sağlığı ABD- Muğla Üniversitesi
* Doç.Dr. Ahmet Köroğlu- Anastezi Uzmanı- Balıkesir Üniversitesi
* Yrd.Doç.Dr. Özlem Miman-Parazitoloji ABD- Afyon Kocatepe Üniversitesi
* Doç.Dr. Süleyman Çaylı- Beyin Cerrahi- - Özel Hastahane
* Doç.Dr. Özkan Ateş- Beyin Cerrahi- Özel Hastahane
* Prof.Dr. Mukadder Eşrefoğlu- Cildiye ABD - Ankara’da özel hastahane"

"ÖZEL NEDENLERLE.."
Eşi ile birlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gidecek olan, Turgut Özal Tıp Merkezi eski başhekimi Doç.Dr. Murat Cem Miman (fotoğraftaki), ayrılma kararlarının özel nedenlerle olduğunu belirterek, "Benim memleketim İzmir. Oraya daha yakın bir yere gitmeyi arzu ettik. Eşim ve ben Afyon Kocatepe Üniversitesi'ne gidiyoruz. Sayın rektörümüz Prof.Dr. Cemil Çelik'le konuştuk. Kendisi, kalmamızı çok arzu ettiğini, kadro vs. ile ilgili herhangi bir sorun olmayacağını söyledi. Kendisine teşekkür ettik. Bizim ayrılmamızın sebebi özel gerekçeler. Başka bir neden yok." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız